najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

X-men: Apokalipsa 3D (video)

Žanr: akcija, avantura, fantazija, 3D
Trajanje: 144 min

Glavne uloge: Džejms Mekavoj (James McAvoy), Majkl Fasbender (Michael Fassbender), Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), Nikolas Hoult (Nicholas Hoult), Rouz Birn (Rose Byrne)
Scenario: Simon Kinberg, Brajan Singer (Bryan Singer), Michael Dougherty, Dan Harris
Režija: Brajan Singer (Bryan Singer)

SINOPSIS

“X-men: Apokalipsa” prikazuje sukob među mutantima nakon što prvi ikad stvoreni “X-čovek” odluči da se osveti svojim neprijateljima. Apokalipsa okuplja četiri jahača: Storm, Ejndžel, Psajlok i Magneta i sa njima će pokušati da konačno ,,očisti” svet od ljudi i slabih mutanata, i tako stvori novi svetski poredak kojim bi vladao. Mistik, uz pomoć Profesora X i ekipe mladih X-mena pokušaće da ih zaustavi i spasi čovečanstvo od potpunog uništenja.

O FILMU

Nakon uspeha filma “X-men: Dani buduće prošlosti”, reditelj Brajan Singer vraća se sa novim nastavkom “X-men: Apokalipsa” 3D. Glumačku postavu čine: Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens, Oskar Ajzek, Nikolas Hoult, Rouz Birn, Olivia Mun, Evan Peters, Kodi Smit-MekFi, Sofi Tarner, Taj Šeridan, Aleksandra Šip, Lukas Til, Džoš Helman, Lana Kondor i Ben Hardi.

Pored novih likova, zanimljivo je i to da se napokon u ovom delu potvrđuje da je Magneto (Majkl Fasbender) u stvari otac Kviksilvera (Evana Petersa). U poslednjem trejleru koji je izašao, Kvksilver saopštava Mistik (Dženifer Lorens) „Magneto je moj otac“. Ali kako će na to uticati Apokalipsa? Da li će se umešati u porodične veze? Da li je ovo veliki motiv za Kviksilvera da izađe iz podruma svoje majke i pokuša da pronađe svog oca i pomogne mu da shvati prave vrednosti?

Oficijelni sajt: X-Men: Apocalypse (2016)
Premijera: 19. maj 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.