najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zbog tebe promeniću prezime, opet (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 99 min
Zemlja porekla: Španija, 2015

Glavne uloge: Dani Rovira (Dani Rovira), Clara Lago, Karra Elejalde
Scenario: Borja Cobeaga, Diego San Jose
Režija: Emilio Martines Lasar (Emilio Martinez Lazaro)

SINOPSIS

Da bi osvojio devojku svojih snova, Baskijku Amaiu, večiti seviljski zavodnik Rafa u prvom delu španskog filma „Zbot tebe promeniću prezime“ bio je u stanju da promeni rodni grad, svoje ime i čak osam puta prezime. Ali, njihova sreća nije bila dugog veka. Amaia je upoznala šarmantnog Katalonca Paua, koji ju je iz Baskije odvezao čak do Barselone, ne gaseći taksimetar svog srca. Saznavši od nesuđenog tasta Koldoa da se njegova bivša draga iz mladalačke ludosti sprema da izgovori sudbonosno „da“, Rafa kreće put Katalonije kako bi sprečio to venčanje. Sva je prilika da će iz ove urnebesne avanture iskrsnuti još tri, ili četiri venčanja…

O FILMU

Dugo očekivani nastavak najgledanijeg španskog filma svih vremena, urnebesna romantična komedija „Zbog tebe promeniću prezime, opet!“ kreće u osvajanje domaće publike, nakon što je u Španiji na bioskopskim blagajnama inkasirala čak 36.000.000 evra. Ljubitelji humorističkih filmova imaće priliku da vide novo ostvarenje nagrađivanog reditelja Emilija Martinesa Lasara.

Ohrabren nezapamćenim uspehom filma „Zbog tebe promeniću prezime“ (2014) u rodnoj Španiji, gde je potukao sve rekorde gledanosti i sa budžetom od 3.000.000 zaradio čak 77.000.000 evra, Lasaro je ponovo okupio sjajnu glumačku ekipu komičara i snimio nastavak. Da publici nije bilo dosta smeha u prethodnom delu – govori i podatak da je komedija „Zbog tebe promeniću prezime, opet!“ proglašena najgledanijim prošlogodišnjim filmom u Španiji.

Oficijelni sajt: Ocho apellidos catalanes (2015)
Premijera: 9. jun 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.