najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Želim te

Žanr: drama, romansa
Trajanje: 118 min.

Glavne uloge: Mario Kasas (Mario Casas), Marija Valverde (Maria Valverde), Klara Lago (Clara Lago), Marina Salas (Marina Salas), Antonio Velazkes (Antonio Velazques), Feran Viljahosana (Ferran Vilajosana), Dijego Martin (Diego Martin), Nerea Kamakno (Nerea Camacno), Alvaro Servantes (Alvaro Cervantes), Karme Elijas (Carme Elias), Kristina Plazas (Cristina Plazas), Hoan Krosas (Joan Crosas), Luis Fernandes (Luis Fernandes), Karlos Fransino (Carlos Francino)
Scenario: Ramon Salazar (Ramon Salazar), Federiko Moča (Federico Moccia) – roman "Tengo ganas de ti"
Režija: Fernando Gonzales Molina (Fernando Gonzales Molina)

SINOPSIS
Posle dve godine provedene u Londonu, Hače (Mario Kasas) se vraća u Španiju s namerom da krene iz početka. Ali sećanje na Babi (Marija Valverde), njegovu prvu ljubav, prati ga gde god da je, kao i strah od suočavanja sa njom. Hoče u Madridu dobija nov posao, stiče nove prijatelje, upoznaje druge devojke i definitivno započinje novu fazu u svom životu. Međutim, može li seksepilna Džin (Klara Lago) da oživi magiju prve ljubavi? Hoće li se ponovo susresti sa Babi?
O FILMU
Nakon velikog uspeha filma "Tri metra iznad neba" ("Tres metros sobre el cielo"), na veliko platno film stiže "Želim te" ("Tengo ganas de ti"). U filmu "Želim te", zasnovanom na romanu italijanskog pisca Federika Moče, reditelj Fernando Gonzales Molina veoma uspešno nastavlja sagu o dvoje mladih ljudi koji potiču iz različitih svetova i čija je ljubav nemoguća.
O GLUMCIMA
Mario Kasas (Hače)
Rođen je 1986. godine u Korunji. Prve glumačke korake napravio je radeći reklame. Kada je odlučio da se posveti glumi, upisao je školu interpretacije Kristina Rota. Prvo televizijsko iskustvo ostvaruje u projektu "Opsesija" nacionalne televizije. Sledi nekoliko TV serija koje su mu donosile sve veću popularnost, što je kulminiralo serijom "SMS" ("Sin miedo a sonar").
Svoje prvo filmsko iskustvo ostvaruje u filmu Antonija Banderasa, koji mu je pružio šansu da učestvuje u filmu "Put Engleza" ("El camino de Los Ingleses"). Snima "Pakov svet" ("Los hombres de Paco"), u kom se proslavio ulogom novopridošlog policajca Aitora. Filmom "Odliv mozgova" ("Fuga De Cerebros") vraća se na veliko platno. Obožava fudbal. Kao dečak sanjao je da postane policajac ili vatrogasac. Film "3MSC" ("Tri metra iznad neba"), u kojem tumači lik Hačea, doživeo je ogroman uspeh.
Marija Rodrigez Valverde (Babi)
Mlada španska glumica rođena je 1987. godine u Madridu. Još u najranijem detinjstvu pohađala je razne glumačke škole. Sa 16 godina dobila je ulogu u filmu "Slabosti Bolševikova" (2003) koja joj je donela prestižnu nagradu "Goja", iliti španskog Oskara za najbolju glumicu godine. Zbog svoje lepote 2005. osvojila je nagradu za najlepše lice u španskoj kinematografiji na Filmskom festivalu u San Sebastijanu. Bez obzira na mladost, veoma brzo je postala miljenica španskih režisera. Među najznačajnijim ulogama je film "Melissa P." (2006) i uloga Lukrecije Bordžije u priči o čuvenoj italijanskoj porodici "Los Borgia". Godine 2008. pojavila se u spotu grupe "Melocotons".
Oficijelni sajt

Premijera: 29. novembar 2012. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike