najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zlokoban 2

Žanr: horor
Trajanje: 97 min.

Glavne uloge: Džejms Ranson (James Ransone), Šanin Sosamon (Shannyn Sossamon), Robert Danijel (Robert Daniel)

Scenario: Skot Derikson (Scott Derrickson), Robert Kargil (C. Robert Cargill)

Režija: Kiran Foj (Ciaran Foy)

SINOPSIS

Nakon šokantnih događaja iz prvog dela, zaštitnički nastrojena majka (Šanin Sosamon) i njeni devetogodišnji blizanci Dilan i Zak Kolins (blizanci Robert i Dartanjan Sloan), nalaze se na seoskom domaćinstvu u Ilinoisu. Posed je dovoljno izolovan i šanse da ih pronađe Kortnin suprug Klint (Li Koko) su minimalne. Zaštitnički nastrojena majka blizanaca nije ni svesna da se nalaze u ruralnoj kući u kojoj zli duh Bagul nastavlja da ih prati. Drevni demon Bagul nastavlja da teroriše porodicu i navodi decu da se okrenu protiv svojih roditelja. Priča ovog puta ulazi dublje u istorijat i korene ovog zlog duha, a samim tim i prirodu njegovih namera.

Bivši zamenik šerifa (Džejms Ranson) sada je privatni detektiv koji odlazi u Ilinois sa namerom da spali kuću i na taj način okonča Bagulov lanac smrti. Na imanju zatiče Kortni i blizance, koji su u istovremeno u opasnosti od Klinta i Bagula. Duhovi dece i Bagul već su počeli da opsedaju Dilana uznemirujućim kućnim filmovima.

O FILMU

“Zlokoban 2” je predstojeći američki horor film koji je režirao Kiran Foj, a čiji su scenario uradili Skot Derikson i Robert Kargil. To je nastavak film ,,Zlokoban” iz 2012. Šanin Sosamon i Džejms Ranson ponovo su se našli i u drugom delu filma. Demon Bagul nastavlja da terorše porodicu i u nastavku filma za koji su scenario uradili isti scenaristi, a u pitanju je drugi reditelj, Foi. Glumačka postava je, takođe, nova, uključujući Šanin Sosamon, Džejmsa Ransona, i Roberta i Dartanijana Sloan, koji tumače likove uhvaćene u noćnoj mori.

Oficijelni sajt: Sinister 2 (2015)

Premijera: 3. septembar 2015. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike