najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Bez novog nastavka filma “Povratak u budućnost”

Nema izgleda da će se četvrti film serijala “Povratak u budućnost” ikada snimiti, smatra Frenk Maršal, jedan od producenata popularne franšize.

U godini kada taj futuristički blokbaster obeležava 30 godina od prvog prikazivanja, mnogi fanovi su se ponadali da će biti najavljen još jedan nastavak avantura Martija Mekflaja.

Kristofer Lojd, koji je u trilogiji igrao dr Emeta “Doka” Brauna, izjavio je prošle nedelje za “Holivud riporter” da bi rado reprizirao ulogu ukoliko bi se cela glumačka ekipa, zajedno sa Majklom Džej Foksom i rediteljem Robertom Zemekisom, ponovo okupila.

Foks (54), koji je u sva tri ostvarenja glumio putnika kroz vreme Martija Mekflaja, već godinama se bori sa Parkinsonovom bolešću. Kada su mu se simptomi pogoršali, povukao se sa filma i posvetio se naporima da se pronađe lek.

Od 2000. godine pojavio se u nekoliko televizijskih serija.

“Morate da budete jako obazrivi kada snimate nastavak, jer ne možete stalno da ponavljate jednu te istu priču”, kazao je Maršal Rojtersu.

“Nemam ništa protiv nastavaka, ali oni moraju da budu zasebni filmovi. Volim da gledam franšize kao što su ”Park iz doba jure” ili ”Bournov identitet”, ali zaista ne verujem da ćemo gledati još jedan ”Povratak u budućnost”. Mislim da je s tim gotovo”, naveo je on.

U sredu, 21. oktobra, fanovi serijala obeležiće “Dan povratka u budućnost”, odnosno dan u koji su, u drugom delu filma, Mekflaj i Dok poslati.

“Povratak u budućnost” je premijerno prikazan u Americi 3. jula 1985. godine i postao instant hit, sa zaradom od blizu 400 miliona dolara.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike