U trendu

Bond broj 23 stiže 2012. godine

Kuća "MGM" ponovo je stala na noge i obnovila produkciju svojih najiščekivanijih franšiza – prvog dela filma "Hobit" ("The Hobbit: Part 1") i 23. filma o Džejmsu Bondu. Oba ostvarenja gledaćemo tek u 2012. godini, a kao tačan datum premijere filma o Bondu najavljen je 9. novembar 2012. godine.
Novi film iz jednog od najuspešnijih filmskih serijala svih vremena režiraće Oskarom nagrađeni britanski reditelj Sem Mendez (Sam Mendes), poznat po filmovima "Američka lepota" ("American Beauty") i "Put bez povratka" ("Road to Perdition"). Radnja filma nastavlja se na prethodni film – "Zrno utehe" ("Quantum of Solace"), a ulogu agenta 007 repriziraće Danijel Krejg (Daniel Craig). Nil Purvis (Neal Purvis), Robert Vejd (Robert Wade) i Džon Logan (John Logan) napisali su scenario.
Narednih šest meseci će sve oči biti uprte ka producentima, jer se još uvek traži nova Bond devojka. Jedina sigurna uloga pored Krejga ide legendarnoj "M" – Džudi Denč (Judi Dench), dok se o ostalima u svetskoj štampi navode nezvanični izvori. Ulozi Ernsta Stavra Blofelda (Ernst Stavro Blofeld), umobolnog megalomana sa slabošću prema mačkama, zasad je najbliži glumac Majkl Šin (Michael Sheen), za koga mediji šaljivo naglašavaju da je u tri navrata tumačio ulogu bivšeg engleskog premijera Tonija Blera.
Danijel Krejg je dobro iskoristio pauzu između snimanja filmova o Džejmsu Bondu i očekujemo njegove filmove "Cowboys & Aliens" i "The Girl With the Dragon Tattoo", za koje se smatra da će biti među najgledanijim u 2011. Krejg je na snimanju filma Džima Šeridana (Jim Sheridan) "Dream House" počeo da se zabavlja s koleginicom, oskarovkom Rejčel Vajz (Rachel Weisz).

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike