CineStar Cinemas – bioskopi sa pet zvezdica stižu u Srbiju

Foto: OpenClipartVectors/Pixabay.com

CineStar bioskopi, brend koji stoji iza vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu, otvoriće do kraja 2015. godine svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka.

U prvom kvartalu 2016. u sklopu šoping centra BIG u Novom Sadu, uslediće treći multipleks – kakav do sada nije viđen u Srbiji – i najveći u Vojvodini, navodi se u saopštenju brenda koji stoji i iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca.

Investicija CineStara i lokalnih investitora u ova tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta.

CineStar bioskopi time broje ukupno 17 multipleksa u regionu, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX i 4DX, i blizu 19 000 sedišta.

Poput CineStar bioskopa u regionu, i CineStar bioskopi u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima.

Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”.

Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa “wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom.

Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom.

CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada nismo imali prilike da vidimo.

“CineStar izdvaja jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji”, naveo je Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju.

Prema njegovim rečima, CineStar nije samo bioskop – to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta.

Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši, dodao je on.

On je dodao da će domaćoj publici biti ponuđene prepoznatljive usluge i akcije CineStara poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj CineStar utorak – povoljniji dan za bioskop, Zvezda je rođena – proslave rođendana…

Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj.

Brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa – i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina I dr.)

(Tanjug)

Ostavite komentar

Oznake