U trendu

Elvisova unuka u novoj hit seriji (video)

Novu seriju „The Girlfriend Experience“ publika već mesecima s nestrpljenjem iščekuje – a nakon održane premijere u Njujorku postalo je jasno da je prelepa Rajli Keog jedan od glavnih razloga to.

26-godišnja glumica, inače unuka legendarnog Elvisa Preslija, u seriji glumi uspešnog studenta prava Kristin Rid, koja u svoje slobodno vreme zarađuje kao prostitutka. Kristin je u svet prostitucije uvukla prijateljica, a nakon što je shvatila da može da zarađuje 1000 dolara po satu, najstariji zanat na svetu joj se dodatno svideo. Uz seks, svojim klijentima nudi „čitav paket“, zajedno s razgovorom i maženjem – što je i temelj naziva serije.

Rajli, kojoj je ovo do sada najveća uloga, od nedavno je u braku i tvrdi da joj nije bilo lako da pronađe zajedničke tačke sa glavnim likom.

„Usputni seks nije nešto što mi je blisko, ni najmanje. Nisam htela da glumim nešto što ne mogu da shvatim, ali mi je bilo jako teško da razumem kako neko može da doživi seks na takav način. Pitala sam se ko su te osobe i šta im je u glavi, ali vremenom sam shvatila“, rekla je mlada glumica.

„Istražila sam tu temu i sada na sve strane vidim mlade devojke koje saleću starije muškarce. Zaboga, pa one su svuda. To mi je otvorilo oči za sasvim novi svet, u kojem postoji veliki broj seksualnih radnica koje uživaju u svom poslu. Neke su i u penziji i ne žale ni za čim“, rekla je Rajli, kojoj ipak nije predstavljao problem da se razgoliti do kraja za potrebe serije.

„The Girlfriend Experience“ su kritičari i fanovi već prozvali najboljom novom serijom ove godine.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike