najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Holivudski komičar na velikom platnu nakon 5 godina

Komičar Edi Marfi, najpoznatiji je po ulozi u filmu “Policajac sa Beverli Hilsa”, kao i drugim komedijama, ali kada je u pitanju njegov poslednji projekat, stvari su veoma ozbiljne. Nakon skoro pet godina, Marfi se vraća na veliko platno sa ulogom dramatičnog gospodina Čurča. U pitanju je priča o neobičnom prijateljstvu između tinejdžerke koju igra Brit Robertson i introvertnog kuvara, koji brine o majci devojčice koja je na samrti.

U razgovoru za “Awards Daily”, Marfi je kazao da ga je upravo uloga Čurča naterala da prekine pauzu.

“Nakon godina i godina života pod lupom javnosti, želeo sam da se i publika odmori od mene, pa sam odlučio da prestanem sa snimanjem filmova. Razmišljao sam i o tome da se vratim stend up komediji”, počinje Marfi. “Mislio sam da treba da se povučem i uzmem neko vreme za sebe i prosto ne budem jedno od lica koje se pojavljuje na svakom koraku”, priznaje glumac.

“A onda se sve promenilo, bio sam odmoran i dobio sam ponudu za nešto što ranije nisam imao priliku da radim. Pomislio sam da treba da pokušam, jer će biti zabavno”, priča poznati komičar.

Na pitanje da li se povezao sa svojim likom Čurčom, na neki način koji je bio nemoguć do uloge iz komedija, on je odgovorio potvrdno.

“Zato što je ovo veoma emotivna priča. U pitanju su oblasti i situacije koje uglavnom nisam igrao. Do sada sam pokušavao da na setu učinim scenu još smešnijom”, priznaje on i dodaje da ga je upravo to privuklo da prihvati ponudu.

“Uglavnom igram ekstrovertne osobe, a ovaj momak to nije. Znao sam da ću moći da se povežem sa njim emocionalno jer sam plakao dok sam čitao scenario. To mi se nikada nije desilo. Čitao sam scenario i raspadao se”, prisetio se Marfi.

Priča je zasnovana na životu Suzan Mekmartin, koja je napisala scenario.

“Rekla mi je da sam potpuno oživeo lik i da sam pravio male gestove koji su je podsetili na pravog gospodina Čurča. To se često događalo tokom našeg razgovora. Bilo mi je kul to što sam uspeo da ličim na njega”, pohvalio se glumac.

Prošlog oktobra, Marfi je osvojio Mark Tven nagradu za humor, a to ga je podstaklo da se ponovo vrati prvoj ljubavi – stend up komediji.

“Definitivno ću to ponovo raditi. Želim da napravim još jednu turneju sa stend up materijalom, i tako napravim pun krug. Ovo je moja 40. godina u šoubiznisu, a nisam radio stend up 28 godina. Voleo bih da to ponovim jer se veoma razlikuje od glume, a i toliko toga se desilo u mom životu. Interesuje me kako će se to odraziti na bini”, kazao je glumac.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike