U trendu

Klonovi napadaju!

Histerija zvana „Rat zvezda“ ponovo je probuđena pred premijeru novog filma iz ovog serijala. „Rat zvezda: epizoda II – Napad klonova“ očekuje svoju svetsku (čitaj američku) premijeru 16. maja. Ali, najodaniji obožavaoci i poklonici ovog Lukasovog remek-dela čekaju u redu za karte još od prošle nedelje.

Dvadesetak ljudi okupljenih ispred bioskopa planira da provede sledećih šest nedelja razgovarajući o „ratovima“ sa prolaznicima. Grupica najvernijih aktivista fondacije „Starlight Children“s Foundation“ davaće izjave za štampu tokom ovog perioda javljajući se sa obližnje telefonske govornice. Jedan od najodanijih obožavaoca filma izjavio je kako se raduje što će ponoviti iskustvo iz 1999. godine, kada je takođe čekao šest nedelja za premijeru prve epizode filma. Podsećamo da je prva epizoda „Ratovi zvezda: epizoda I – Fantomska opasnost“ doživela veliki bioskopski uspeh.

Naziv filma „Napad klonova“ odlično se uklapa uz prethodne nazive: „Nova nada“, „Imperija uzvraća udarac“ i „Povratak džedaja“. U novoj epizodi ponovo ćemo gledati Juana Mekgregora (Ewan McGregor) kao Oubi-Von Kenobija (Obi-Wan Kenobi) i Natali Portman (Natalie Portman) u tumačenju lika Padme Amidala (Padme Amidala). Hejden Kristensen (Hayden Christensen) će se pridružiti filmu kao Anakin Skajvoker (Anakin Skywalker), koji u toku filma evoluira u opakog Darta Vejdera (Darth Vader). Samjuel El Džekson (Samuel L. Jackson) u tumačenju lika vođe džedaj ratnika obećava zanimljivu epizodu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike