U trendu

Kultna serija „Seks i grad“ napokon dobila dostojnu naslednicu (video)

Prošlo je gotovo 20 godina od kada su Keri, Samanta, Šarlot i Miranda ušle u naše živote i promenile ih zauvek. „Seks i grad“ serija je koja godinama oblikovala ženska mišljenja o modi, prijateljstvu, ljubavnim vezama, karijeri; nametala trendove i učila žene da se izbore za sebe, a njen uticaj vidljiv je i danas, 13 godina nakon završetka snimanja. A čini se da je neprežaljena serija napokon dobila i dostojnu televizijsku naslednicu, u malo modernijoj verziji.

Reč je o seriji „The Bold Type“, koja je sa emitovanjem počela sredinom aprila ove godine, a mnogi kritičari već su joj dodelili laskavi status „Seks i grad nove generacije“.

Popularnu četvorku zamenile su tri najbolje prijateljice koje rade u ženskom časopisu Scarlet, a priča prati njihov poslovni, ali i privatni život, baš kao i u kultnoj seriji iz devedesetih. Glavne protagonistkinje su Džejn Sloan (Keti Stivens), Ket Edson (Aiša Di) i Saton Brejdi (Megan Fahi), a svaka predstavlja drugačiji tip žene. Džejn muku muči sa svojom kreativnošću, Ket je politički i društveno angažovana, a Saton je „divlja“ prijateljica, koja spava sa šefom.

U svakom slučaju, isplati se pružiti šansu novoj seriji, pogotovo ako još uvek niste prežalile čuvenu četvorku iz Njujorka, prenosi Index.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike