Letnji ljubići (1)

Kakvo bi to leto bilo bez filmova za romantične duše? Ovoga leta nas čeka i pregršt filmova ljubavne tematike. Među prvima tu je film „Knocked Up“, u kojem glavne uloge tumače Ketrin Higl (Katherine Heigl) i Set Rogen (Seth Rogen). Međutim, glavna zvezda filma je reditelj Džud Apatov (Judd Apatow), čiji je prethodni film – „Četiri banke a nevin“ („The 40-Year-Old Virgin“), bio pravi smehotres u bioskopima.
Alison Skot je 24-godišnja novinarka kojoj je karijera na prvom mestu. Sve će se to promeniti kada se jedna pijana noć završi seksom na brzaka s lenjivcem Benom Stounom za kojom sledi spoznaja da je beba na putu. Alison ima izbor da sve izvede sama i odgaja bebu bez oca, ili da pruži šansu blesavom Benu.
Romantična drama „No Reservations“ je rimejk nemačkog filma „Mostly Martha“ iz 2002. godine. Glavne uloge poverene su Ketrin Zita-Džouns (Catherine Zeta-Jones), Abigejl Breslin (Abigail Breslin), Aronu Ekhartu (Aaron Eckhart) i Patriši Klarkson (Patricia Clarkson).
Zita-Džouns igra poznatu kuvaricu koja je potpuno obuzeta svojim poslom. Posle iznenadne sestrine smrti dobija starateljstvo nad devetogodišnjom sestričinom (Breslin), te veoma brzo mora da položi kurs iz materinstva.
U filmu Džeja Rouča (Jay Roach) „Used Guys“ glavne uloge poverene su Džimu Keriju (Jim Carrey), Benu Stileru (Ben Stiller) i Emili Mortimer (Emily Mortimer). U futurističkom svetu žene vladaju planetom, a muškarci se razmenjuju i prodaju kao automobili. Dva muškarca koji su nazadno napravljeni prilikom produkcije novih klonova, koji su superiorni ljubavnici i bolji slušaoci, beže u potrazi za svojom muškosti u raj za muškarce pod nazivom Mentropija.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike