najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Na pomolu nova saradnja Refna i Goslinga

Posle saradnje na dva filma – “Vozaču” i “Samo bog oprašta” danski režiser Nikolas Vinding Refn kaže da bi po treći put voleo da radi sa holivudskim glumcem Rajanom Goslingom.

Hemija ovog dvojca često je pominjana u kritikama njihovih filmova. “Vozač” je REfnu doneo nagradu za režiju na festivalu u Kanu dok je “Samo bog oprašta” sa groznim scenama mučenja podelio kritiku i publiku.

“Pa, Rajan i ja smo blizanci tako da uvek radimo, na profesionalnom ili ličnom nivou”, rekao je Refn Rojtersu. “Zato smo odlučili da snimimo još jedan film zajedno, veoma brzo”.

Režiser, koji nije dao druge detalje o projektu, upravo je završio snimanje “The Neon Demon” sa El Fening i Kijanu Rivsom koji holivudski mediji opisuju kao “ženski horor”.

Režiser, koji je nominovan za Oskara i Baftu, nedavno je objavio i monografiju “The Act of Seeing” o kolekciji plakata škakljivih filmova koje je kupio od prijatelja.

“Dobio sam ideju da knjigu uradim kao istorijski arhiv o nečemu što je treš ali je predstavljeno na umetnički način. To je sjajna istorijska arhiva koja pokazuje kako su specifični filmovi promovisani pre nego što je pornografija legalizovana”.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike