Nakon 33 godine, prikazaće se nikad viđena epizoda „Mućki“ (video)

Epizoda naziva ‘Licensed  To Drill’ snimljena je pre 33 godine, ali nikada nije emitovana. U sklopu serije o kultnoj seriji ‘Mućke’, cela epizoda biće prikazana, na veliko iznenađenje i sreću armije obožavalaca.

Dokumentarna serija ‘The Story of Only Fools and Horses’ uključuje i intervjue sa glumcima, izbačene scene, greške glumaca i prizore iza kamere. Serija se prikazuje na UKTV Gold Channelu svakog utorka u 20h po lokalnom vremenu, a traje do 3. oktobra.

U spomenutoj, nikad viđenoj, epizodi, Del Boj kupuje naftnu platformu za samo 400 funti. U planu je imao iz zasede da čeka da velika naftna kompanija obavi svoj posao na naftom polju i da im ‘preuzme’ rupu koju su već načeli, Rodni, Del Boj i Deda veselili su se što će uskoro postati naftni tajkuni, ali kao što to obično biva, plan im se izjalovio.

Epizodu je producirala naftna kompanija Maureen Oilfield Consortium i nastala je ekskluzivno za edukaciju britanskih školaraca. To je ujedno i poslednja epizoda koju je Lenard Pirs (Deda) snimio pre svoje iznenadne smrti.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike