U trendu

Nikol Kidman radi punom parom

Za Nikol Kidman (Nicole Kidman) nema odmora. Glumica, koja se tokom 2001. pojavila u dva profitabilna bioskopska hita – modernom mjuziklu “Moulin Rouge” i u “laganom” hororu “The Others” , u pregovorima je za ulogu u trileru “The Forgotten” , a već je angažovala “sve raspoložive kapacitete”.

Projekat Revolution Studios-a bavi se čovekom i ženom koji udružuju napore kako bi rešili nerešene misterije otmica njihove dece. Autor scenarija je Džerald Di Pego (Gerald Di Pego), koji je napisao i scenario za “Angel Eyes”, film u kojem igra Dženifer Lopez (Jennifer Lopez). Revolution Studios, nova kompanija na holivudskom nebu, platila je sedmocifren iznos za scenario, i to je ujedno najskuplji tekst koji su do sada otkupili.

Za sada nisu saopštene nikakve pojedinosti o tome ko bi mogao biti reditelj, kao i drugi članovi postave.

Prvi sledeći projekat u kojem će bioskopski gledaoci moći da vide Kidmanovu jeste “The Hours” u režiji Stivena Daldrija (Stephen Daldry), a posle toga treba da zaigra i u “Dogville” kontroverznog Danca Larsa fon Trira (Lars von Trier), kao i u filmskoj adaptaciji “The Human Stain” Filipa Rota (Philip Roth), u kojoj će joj partner biti ser Entoni Hopkins (Sir Anthony Hopkins).

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike