U trendu

Novo iz Holivuda

Evan MekGregor (Ewan McGregor) moraće da “neutrališe” svoj škotski akcenat, s obzirom da ga očekuje uloga američkog vojnika u ratnoj drami “Black Hawk Down”, filmu Ridlija Skota (Ridley Scott), zasnovanom na istinitoj priči o najdužoj američkoj kopnenoj bici još od Vijetnama. Film u produkciji Džerija Brukhajmera (Jerry Bruckheimer) jeste adaptacija romana Marka Boudena (Mark Bowden) “Black Hawk Down: A Story of Modern War”, koji prati bitku u Mogadišu, koja se zbivala 1993, tokom građanskog rata u Somaliji. U ovom filmu će se takođe pojaviti i Tom Sajzmor (Tom Sizemore) i Džoš Hartnet (Josh Hartnett).

A sada malo komedije: neuobičajeni spoj – Hider Grejem (Heather Graham) i Marisa Tomei (Marisa Tomei) – predstavljaće “pokretačku mašinu” komedije “The Guru of Sex”, priče o mladom imigrantu – Indusu, koji ne može da skrpi dovoljno novca za prebivanje u Njujorku, sve dok mu ne uspe da postane iscelitelj seksualnih problema, kada mu se život naglo vrtoglavo menja.

“Austin Powers” go-go gerla, Grejemova će tumačiti ulogu guruove ljubavnice-muze, dok će ga Tomeijeva (viđena u komediji “What Women Want” sa Melom Gibsonom u glavnoj ulozi) voditi kroz njegovu eksplozivno uspešnu karijeru.

Reditelj ovog filma je Šehar Kapur (Shekhar Kapur), koji trenutno režira i producira film “Four Feathers”, u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuju Ves Bentli (Wes Bentley) i Kejt Hadson (Kate Hudson).

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike