„Pravi surferi“ stižu u avgustu

U domaće i strane bioskope u toku letnje sezone stiže novi animirani film, u kom pingvini ponovo imaju glavnu ulogu. Reč je o crtaću „Pravi surferi („Surf’s Up!“), u kome su simpatičnim likovima glasove pozajmili neki od vodećih holivudskih glumaca današnjice, među kojima su: Šija Labuf (Shia LaBeouf), Džon Heder (Jon Heder), Zoji Dešanel (Zooey Deschanel), Džejms Vuds (James Woods), Džef Bridžiz (Jeff Bridges) i Džejn Krakovski (Jane Krakowski).
Film prati tinejdžera pingvina Kodija Maverika, surfera, koji učestvuje na svom prvom profesionalnom takmičenju. Praćen snimateljskom ekipom koja treba da napravi dokumentarac o njegovom pohodu, Kodi napušta porodični dom u Smrzogradu, na Antarktiku, i odlazi na ostrvo Pin Gu, gde se održava „Big Z“ surferski memorijal. Usput Kodi upoznaje surf zaluđenika po imenu Pernati Džo (jedino seosko pile koje je uspelo da se kvalifikuje za prestižno takmičenje), poznatog surferskog promotera Redžija Belafontea, lovca na surferske talente Majkija Abramoviča i čuvarku plaže Lani Alikai. Glavni Kodijev konkurent je Tenk Evans, uobraženi surferski as, devetostruki nosilac titule.
Da li će Kodi uspeti da pobedi Tenka saznaćemo 23. avgusta, kada film „Pravi surferi“ stigne u domaće bioskope. U međuvremenu možete posetiti zvanični sajt ovog filma na srpskom jeziku i pogledati mapu kako biste saznali koja sve mesta ptica Majki Abramovič, lovac na surferske talente, posećuje na svom putu po svetu od Kine do Amerike u potrazi za talentima. On će na srpskom jeziku objasniti šta misli o Grenlandu, Kineskom zidu, Engleskom kanalu, jezeru Titikaka i drugim lokacijama.

Koristan link
Sajt filma „Pravi surferi“ na srpskom

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike