Premijera filma “Stado” 23. novembra

Rediteljski prvenac Nikole Koja, film “Stado”, biće premijerno prikazan 23. novembra u Sava Centru i bioskopu “Sinepleks” (Ušće), najavili su danas producenti.

“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere, o glumcima, rediteljima, neizlečivim entuzijastima, slepim za objektivne okolnosti, koji stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.

Može se reći da je “Stado”, kako ističu producenti, zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Glumačku četvorku koja svojim talentom i iskustvom nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković.

Deo “Stada” su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i mnogi drugi.

Režiju filma potpisuje Kojo uz superviziju Gorana Gajića, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Film “Stado” će se na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći od 24. novembra u distribuciji “Con Film”-a.

Ostavite komentar

Oznake