Rasel Krou u filmu o ljubavi između očeva i kćerki

Posle uloga u mjuziklu “Jadnici”, Rasel Krou i Amanda Sejfrid ponovo igraju zajedno u filmu “Očevi i kćeri”, koji stiže 11. avgusta u domaće bioskope.

Ovaj film u italijansko-američkoj koprodukciji postao je veliki hit u Italiji i zaradioviše od 3 i po miliona dolara, najavljuju distributeri iz kuće Fame Solutions.

Iako toliki novac film u domaćoj bioskopskoj distribuciji na žalost ne može da zaradi, gledaoce će osim glavnih imena, privući i brojne poznate zvezde Dajen Kruger, Oktavija Spenser, Aaron Pol, Brus Grinvud i neponovljiva Džejn Fonda.

Džejk Dejvis (Krou), je pisac koji je dobio Pulicerovu nagradu, udovac je, sam podiže svoju petogodišnju kćeku Kejti i istovremeno vodi borbu sa teškim mentalnim stanjem izazvanim gubitkom supruge.

Nekoliko godina kasnije, Kejtini demoni iz prošlosti prete da ugroze vezu sa zgodnim i dobronamernim momkom Kameronom (Aron Pol).

“Očeve i kćeri” režirao je Italijan Gabrijele Mučino, koji je zaslužan za hit koji je Vilu Smitu doneo drugu nominaciju za Oskara.

Muziku za film radio je romantični Majkl Bolton, priznavši da ga je film dirnuo do suza.

(Tanjug)

Ostavite komentar

Oznake