najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Snima se “Jesen samuraja”

Snimanje romantične komedije “Jesen samuraja”, po scenariju Dimitrija Vojnova i u režiji Danila Bećkovića, nedavno je počelo u Bečeju. Glavne uloge u ovom filmu tumače Petar Strugar i Hristina Popović, a tu su i Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović.

Prva faza snimanja filma trajaće do 15. decembra u Bečeju, posle toga sledi druga faza snimanja tokom februara i marta naredne godine na drugim lokacijama, a film bi u bioskopima trebalo da se pojavi krajem oktobra ili početkom novembra sledeće godine. Reditelj Danilo Bećković nada se da će ova uigrana ekipa sa njim na čelu koja odlično funkcioniše još od filma “Mali budo”, uspeti da napravi vedar, veseo i dinamičan film.

Glavni glumac u filmu, Petar Strugar, koji u filmu tumači lik Vladice, priprema se gotovo godinu dana redovno trenirajući boks, karate i džiudžicu jer će u filmu biti dosta scena borbi. Najmlađi član glumačke ekipe je sedmogodišnji Petar Novićević koji pohađa glumu u Pan teatru, a kome je ovo prvo pojavljivanje na filmu.

“Jesen samuraja” je romantična komedija sa elementima sporta, ali i mnogo nežnih osećanja. Glavni junak Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere, vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih komičnih situacija.

Producentska kuća “Gargantua Films” iz Beograda koja je producirala i filmove “Čarlston za Ognjenku”, “Žućko – priča o Radivoju Koraću” i “Mali Budo”, stoji i iza filma “Jesen samuraja”. Više o filmu pročitajte na oficijelnom sajtu filma.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike