najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Spilbergu nisu dali da režira “Džejmsa Bonda”

Slavni reditelj Stiven Spilberg želeo je da režira film o Džejmsu Bondu, ali za razliku od kolega Gaja Hamiltona, Martina Kempbela, Sema Mendesa i drugih, nije imao priliku. Naime, producenti su ga odbili i to ne jednom, nego dva puta.

Čuveni reditelj se posle uspeha sa filmom “Ajkula” iz 1975. ponadao da će ga Albert Brokoli uzeti u obzir za sledećeg reditelja filma o Bondu, ali se to nije desilo.

“Zvao sam Brokolija i ponudio mu svoje usluge, ali on nije mislio da sam ja pravi čovek za to”, rekao je Spilberg a prenose strani mediji.

“Onda sam posle ‘Bliskog susreta treće vrste’ ponovo pokušao da uđem u Bondov tim, ali onda već nisu mogli da me priušte”, kaže Spilberg.

Da je kojim slučajem bio primljen, u narednim godinama verovatno bi potpisivao režiju ostvarenja “Špijun koji me je voleo” (1977) i/ili “Operacija svemir”.

Reditelj trenutno radi na filmu “Ready Player One” sa Tajom Šeridanom u glavnoj ulozi, a zatim snima “The Kidnapping of Edgardo Morata” sa Markom Rajlansom i Oskarom Ajzakom.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike