najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tarantino ostavio otiske šaka i stopala u Holivudu

Američki reditelj, oskarovac Kventin Tarantino ostavio je otiske šaka i stopala u betonu ispred legendarnog Kineskog pozorišta u Holivudu, prenose agencije.

Tarantino (52), koji promoviše svoj novi film “Podlih osam”, nominovan za Zlatni globus u tri kategorije, rekao je da je počastvovan ovom prilikom.

“Nije baš da sam ovo želeo tokom cele svoje karijere. Želeo sam da otiske svojih šaka i stopala ostavim ispred Kineskog teatra mnogo pre nego što sam započeo karijeru”, izjavio je Tarantino.

“Ovo je nešto što sam želeo celog života”, dodao je on.

Tarantino je bio u društvu austrijskog glumca Kristofa Volca, koji je nagrađen Oskarom za uloge u njegovim filmovima “Prokletnici” (2010) i “Đangova osveta” (2013).

“Kventin zbunjuje, iznenađuje, a najviše od svega on nas zabavlja”, rekao je Volc.

Pre samo dve sedmice Tarantino je dobio svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Filmski stvaralac, koji je napustio srednju školu insistirajući da može mnogo više sam da nauči, dobio je Oskare za ostvarenja “Đangova osveta” (2013) i “Petparačke priče” (1995).

Njegovo novo ostvarenje “Podlih osam” nominovano je za Zlatni globus u kategorijama: najbolja sporedna ženska uloga (Dženifer Džejson Li), najbolji scenario (Tarantino) i originalna muzika (Enio Morikone).

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike