najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Večeras premijera filma „Star Wars: Buđenje sile“

Nastavak jedne od najčuvenijih franšiza, „Star Wars – Buđenje sile“ biće premijerno prikazan večeras u minut posle ponoći u biskopima „Sinepleks“, kao i u Domu sindikata, „Takvudu“, „Rodi“ i bisokopima u Kragujevcu, Novom sadu, Nišu i Subotici, najavio je distributer „Taramaunt“.

Zbog nezapamćenog interesovanja u bioskopu „Sinepleks“ u Ušću film Džej Džej Abramsa biće prikazan u svih 11 sala.

Za fanove franšize „Star Wars“ pripremljene su i dodatne aktivnosti pa će tako glumci u kostimima Dart Vejdera, Stormtrupera, Čubake i družine Džedaja biti u bioskopima „Sinepleks Kragujevac Plaza“ i „Ušće“ već od 19 časova, dok sve one koji su se odlučili da gledaju film u Delta sitiju, očekuju specijalni popusti na proizvode zabavno-edukativnog centra Galaktika.

Zaljubljenici u video igre će imati jedinstvenu priliku da se premijerno oprobaju u najnovijoj verziji „Disney Infinity 3.0 Star Wars“ video igri iz „Computerlanda“, jedinoj video igri ove godine koja se bazira na „Buđenju sile“.

U saradnji sa klubom ljubitelja „Ratova zvezda“ – „Holokron“, kao i klubom ljubitelja LEGO kocki „Legija“, u Ušću će biti organizovane izložbe „Star Wars“ igračaka, knjiga i ostale memorabilije, ali i postavka LEGO Star Wars setova, kosplej.

Na blagajnama bioskopa „Sinepleks“ ostao je mali broj ulaznica za sedmi deo kultne filmske priče.

Oni koji ne uspeju da dođu do karata, film mogu da pogledaju od sutra na redovnom repertoaru svih domaćih bioskopa, u 2D i 3D tehnici.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike