„Zgodna žena“ dobila blizance

Glumica Džulija Roberts (Julia Roberts) nedavno je postala majka donevši na svet blizance – devojčicu Hejzel Patrišu i dečaka Finijusa Voltera. Blizanci su rođeni pet nedelja pre termina, ali se i oni i Robertsova odlično osećaju. Poslednjih šest nedelja trudnoće Robertsova je provela u krevetu po savetu lekara, nakon kontrakcija koje su iznenada počele na snimanju njenog najnovijeg filma.

Tridesetsedmogodišnja glumica udala se za dve godine mlađeg kamermana Denija Modera (Danny Moder) 2002. godine na svom posedu u Nju Meksiku. Oboma je to drugi brak.

Miljenicu publike očekuju nove porodične obaveze, te ona planira da se na duže vreme povuče sa filma. Obožavaocima ipak još neko vreme neće početi da nedostaje jer čak dva njena filma čekaju svoju premijeru.

Reč je o napetoj drami „Closer“ Majka Nikolsa (Mike Nichols), koja će u Americi debitovati već naredne nedelje, i nastavku filma „Igraj svoju igru“ („Ocean“s Eleven“) pod nazivom „Ponovo u igri“ („Ocean“s Twelve“), koji će i kod nas i u svetu debitovati u decembru ove godine.

U filmu „Closer“ Robertsova igra nevernu suprugu koja svog muža doktora (igra ga Klajv Oven; Clive Owen) vara sa piscem koga igra Džad Lo (Jude Law). Film je zasnovan na drami Patrika Marbera (Patrick Marber) i već se pominje kao potencijalni kandidat za Oskara.

Robertsova je bila udata za kantri pevača Lajla Loveta (Lyle Lovett) od 1993. do 1995. godine. Dva puta je bila pred brakom pre udaje za Denija Modera u julu 2002. godine, i to sa Kiferom Saderlandom (Kiefer Sutherland) i Bendžaminom Bretom (Benjamin Bratt). Na listi bivših svakako vredi pomenuti Lijama Nisona (Liam Neeson), Danijela Dej Luisa (Daniel Day-Lewis) i Metjua Perija (Matthew Perry).

O karijeri Džulije Roberts uskoro ćemo pisati daleko detaljnije.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike