najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

“00:30 – Tajna operacija” na prvoj poziciji

Na prvom mestu najgledanijih filmova prošle nedelje u Americi našao se film "00:30 – Tajna operacija" ("Zero dark thirty") rediteljke Ketrin Bigelou (Kathryn Bigelow), koja je ponela Oskara za svoj prethodni film – "Katanac za bol" ("The Hurt Locker"). Glavne uloge u ovom fimu tumače: Džesika Čestin (Jessica Chastain), Kris Prat (Chris Pratt) i Džoel Edžerton (Joel Edgerton).
Film prikazuje ratno ludilo Bliskog istoka i bavi se jedinicom američke vojske koja je locirala, pronašla i ubila Osamu bin Ladena. Lov na Osamu bin Ladena bio je duže od decenije jedna od glavnih preokupacija svetske javnosti i dveju američkih predsedničkih administracija. Na kraju mu je u trag ušao tim sačinjen od nekoliko predanih operativaca Centralne obaveštajne agencije. Čak su i najsitniji detalji operacije bili obavijeni velom tajne. Mada su pojedine informacije objavljene, neke od najvažnijih, uključujući i glavnu ulogu koju je odigrala CIA, otkrivene su tek u ovom novom filmu.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za drugi vikend (11-13.) januara:

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike