najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Horor „Ivica i Marica“ na prvoj poziciji

Na prvom mestu liste najgledanijih filmova u Americi protekle nedelje našao se film "Ivica i Marica: lovci na veštice" ("Hansel & Gretel: Witch Hunters"). U ovoj verziji popularne bajke Ivica i Marica su odrasli i rešeni da se osvete za nepravdu koja im je učinjena u detinjstvu. Zato kreću u krvavu potragu za vešticom, što uključuje mnogo pucnjave i jurnjave.
Glavne uloge u filmu tumače Džeremi Rener (Jeremy Renner) i Džema Arterton (Gemma Arterton), a režiju i scenario potpisao je Tomi Virkola (Tommy Wirkola). U filmu igra i Femke Jensen (Famke Janssen). Radnja filma smeštena je 15 godina posle ubistva veštice koja je kidnapovala Ivicu i Maricu. Brat i sestra su sad nemilosrdni lovci na glave koji jure i ubijaju veštice i umesto mrvica hleba iza sebe ostavljaju krvave tragove. Film kombinuje modernu tehnologiju i staro bajkovito okruženje. Iako je mešavina akcije i horora, ovaj film sadrži i elemente crnog humora. "Ivica i Marica: lovci na veštice" u domaće bioskope stiže 7. februara.
Na petom metu liste je film "Parker" ("Parker") reditelja Tejlora Hakforda (Taylor Hackford), a glavne uloge tumače Džejson Statam (Jason Statham), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Majkl Čiklis (Michael Chiklis). Parker, koga tumači Statam, profesionalni je lopov koji odbija da učestvuje u pljački nakita i na neko vreme se odriče takvog života pod parolom "Ne kradem od ljudi koji to ne mogu da priušte, i ne povređujem one koji to ne zaslužuju". On se u međuvremenu udružuje sa Lesli (glumi je Lopezova), agentom za nekretnine, koja poznaje objekte u gradu, i zajedno sa njom organizuje otimanje velikog nedavno ukradenog plena.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (25-27.) januara:

  1. "Ivica i Marica: lovci na veštice" ("Hansel & Gretel: Witch Hunters")
  2. "Mama"
  3. "U dobru i u zlu" ("Silver linings playbook")
  4. "00:30 – tajna operacija" ("Zero dark thirty")
  5. "Parker"
  6. "Đangova osveta" ("Django Unchained")
  7. "Film 43" ("Movie 43")
  8. "Gangsterski odred" ("Gangster Squad")
  9. "Broken City"
  10. "Jadnici" ("Les Miserables")

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike