U trendu

Najgledaniji filmovi u Americi: „Man of the Year“, „The Marine“, „One Night With the King“ i „Infamous“

Na trećem mestu najgledanijih filmova u Americi debitovao je „Man of the Year“. U filmu Barija Levinsona (Barry Levinson) glavne uloge tumače Robin Vilijams (Robin Williams), Kristofer Voken (Christopher Walken), Lora Lini (Laura Linney), Džef Goldblum (Jeff Goldblum) i Tina Fej (Tina Fey).

Vilijams igra Toma Dobsa, voditelja kasnovečernjeg političkog tok-šou programa, koji odlučuje da se kandiduje za predsednika Amerike. Ono što nikako nije očekivao kada se upustio u kapanju bilo je da postoji realna mogućnost da pobedi.

Na šestom mestu top-liste debitovao je akcioni triler „The Marine“. Glavna uloga u ovom filmu poverena je Džonu Keni (John Cena), profesionalnom rvaču, a u filmu igra i Robert Patrik (Robert Patrick). Marinac se vraća iz rata i otkriva da se njegova supruga uplela u slučaj kidnapovanja.

Na devetom mestu debitovao je film „One Night With the King“. To je biblijska priča o Ester, predstavljena kao hronika života mlade Jevrejke Hadasah, koja će kasnije postati Ester. Tifani Dupont (Tiffany Dupont) igra kraljicu Ester.

Kao limitirano izdanje ove nedelje premijerno je prikazan film „Infamous“, još jedna priča o životu poznatog pisca Trumana Kapotea (Truman Capote). Britanski glumac Tobi Džouns (Toby Jones) igra Kapotea u vreme kada se on bavio istraživačkim radom, pripremajući krimi-klasik „In Cold Blood“, inspirisan istinitim događajem. Iako je dobio odlične kritike, film je ostao u senci prošlogodišnjeg filma „Capote“, koji istražuje isti period života slavnog pisca i za koji je Filip Simor Hofman (Philip Seymour Hoffman) osvojio Oskara.

Noć veštica je blizu, a naredne nedelje debituje treći deo filma „Slagalica strave“ („Saw 3“).

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike