U trendu

„Zabranjeno kraljevstvo“ najgledaniji film

Najgledaniji film u Americi proteklog vikenda bio je „The Forbidden Kingdom“ s Džekijem Čenom (Jackie Chan) i Džetom Lijem (Jet Li) u glavnim ulogama. Naredni film kuće „Weinstein Co.“ biće, da podsetimo, rimejk čuvenog filma „Sedam samuraja“ („Seven Samurai“).
Ovaj akcioni film donosi priču o jednom američkom tinejdžeru opsednutom Hongkongom i kung-fu filmovima. Jednog dana u zalagaonici u Kineskoj četvrti on nalazi legendarno oružje u obliku štapa koje je pripadalo poznatom kineskom ratniku i mudracu. S izgubljenom relikvijom u ruci on odjednom shvata da mora da otputuje u drevnu Kinu da bi se pridružio grupi ratnika, inače majstora kung-fua, u opasnoj potrazi za zarobljenim mudracem.
Na drugom mestu liste našao se film „Forgetting Sarah Marshall“, poslednji u nizu filmova koje je producirao Džud Apatou (Judd Apatow), poznat po filmovima „Zaglavilo se“ („Knocked Up“) i „Četiri banke a nevin“.
Uloga romantičnog gubitnika u ovom filmu poverena je Džejsonu Siglu (Jason Segel). Njega je naprasno ostavila devojka koju igra Kristen Bel (Kristen Bell), inače poznata TV zvezda. Da bi sve zaboravio, on odlučuje da ode na egzotični odmor na Havaje. Međutim, ne zna da i njegova bivša planira isto, ali kao ljubavno putovanje s novim dečkom. U ostalim ulogama pojavljuju se Pol Rad (Paul Rudd), Bil Heder (Bill Hader) i Mila Kunis (Mila Kunis), koju znamo iz TV serije „Vesele sedamdesete“.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (17-20.) aprila:

  1. "The Forbidden Kingdom"
  2. "Forgetting Sarah Marshall"
  3. "Prom Night"
  4. "88 minuta" ("88 Minutes")
  5. "Nimino ostrvo" ("Nim’s Island")
  6. "Gospodari ulice" ("Street Kings")
  7. "Horton" ("Horton Hears a Who!")
  8. "Expelled: No Intelligence Allowed"
  9. "Opasni zavodnik" ("Leatherheads")

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike