najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ah, te Device

Žene rođene u horoskopskom znaku Device imaju prirodan look, dugu i talasastu kosu, i ako odluče da se našminkaju, onda je to uvek diskretno.

Dobra strana osoba rođenih u znaku Device jeste to što ih krasi izuzetna skromnost. Puni su energije, analitični i metodični. Ipak, imaju oni i neke loše osobine. Svakom nalaze manu i niko nije dovoljno dobar da bi se mogao uporediti s njima. Kaže se da su ljudi rođeni u znaku Device pomalo hipohondrični. Pri prvom susretu izgledaju hladno i nisu baš preterano šarmantni.

Što se tiče ljubavnog života žena rođenih u znaku Device, činjenica je da su stidljive, i to ih čini pomalo romantičnim. U ljubavi se strogo drže pravila igre i zato izgledaju pomalo hladne. Nisu u stanju da se emocionalno izraze, nedostaju im reči, pa više vole da zadrže svoja osećanja za sebe. Radije će patiti nego se izložiti riziku da budu povređene. Prirodna rezerva prema svemu sprečava ih da se „otkače“ u potpunosti.

Muškarci rođeni u znaku Device su konzervativni, hladni i s njima nikad ne znate na čemu ste. Vole da kontrolišu situaciju i ne predaju se preterano. U stvari, oni beže od ljubavi. Da biste ga slomile, morate biti vrlo strpljive.

Boje koje naprosto obožavaju i žene i muškarci rođeni u ovom znaku jesu prirodne nijanse, zlatna, crna, siva i mornarskoplava.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike