U trendu

Budite oprezni: Ovo su 4 najprefriganija znaka

Budite na oprezu – vole da glumataju.

Blizanci
Poznati su po dvoličnosti, a uz to ide i sposobnost laganja, varanja i pretvaranja. Oni to imaju u sebi, i nije da je u pitanju njihova želja da glume ili se pretvaraju, već je u pitanju njihova neodlučnost i stalno menjanje mišljenja.

Vaga
Vage su stvorene za pretvaranje. Možda je to rezultat njihove nemogućnosti da donesu odluku ili to što očajnički traže potvrdu svoje okoline. Vage žele sa svima budu dobre, pa kad im se neko i ne sviđa, napraviće sve što mogu kako bi se toj osobi svidele, a često će potom i zažaliti za trudom i vremenom uloženim u taj odnos, koji ih u biti – nervira.

Vage nisu sklone pretvaranju iz loših pobuda, nego to rade jer im je jednostavnije da odglume nešto nego da pokažu svoje pravo lice. To je jedan od najvećih glumaca među svim znakovima.

Jarac
Ovaj znak je uglavnom iskren, osim ako je u pitanju karijera i napredovanje, kad može da odglumi sve što se od njih očekuje. i sve to radi ostvarivanja svojih ciljeva. Glumu smatra delom posla, a posao shvata ozbiljno. Jako su proračunati i unapred spremni na razne izazove, pogotovo kad su na putu prema boljoj poziciji ili finansijskom dobitku.

Ribe
Ribe vole da glume i pretvaraju se kako bi se brže-bolje izvukle iz neprijatnih situacija.  One će radije lagati kako bi udovoljile ljudima oko sebe nego se suočiti s neprijatnom istinom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar