najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Čega se plaše horoskopski znaci (1)?

Strah je jedan od glavnih faktora neuspeha. Često nas nepoznati i nesvesni strahovi ometaju u ostvarenju mnogih ciljeva. Niko nije neustrašiv. Svi astrološki znaci skloni su određenim vrstama zamki iz kojih nastaju njihovi strahovi.

Nudimo vam savete koji će vam pomoći da pobedite svoje strahove i živite punom snagom.

Ovan
Imate bezgraničnu energiju i obavljate svaki zadatak od početka do kraja, bez oklevanja. Vi ste vrlo nezavisna i sposobna osoba. Upravo zato nalećete na svoje strahove kada treba da se oslanjate na druge ljude. Pa ipak, postoje situacije kada ne možete učiniti sve sami i kada vam je potrebna podrška. Ne volite da tražite pomoć, jer ne verujete da će drugi završiti posao kao što biste vi.

Bik
Promena može biti zastrašujuća za svakoga, ali je Bik doživljava kao sakaćenje, pogotovu ako ona narušava njegovu udobnost. Bilo kako bilo, možda je vreme da promenite ishranu ili steknete novu rutinu vežbanja. Bikovi se plaše da neće ostati na istom kursu. Kada vaši strahovi nastaju, budite pribrani i prisutni. Nemojte se fokusirati na rezultate, već na suočavanje sa promenama koje se dešavaju.

Blizanci
Blizanci su sjajni, lako će pronaći informacije o bilo čemu, oni su hodajuća biblioteka. Sa druge strane, mogu ih uznemiriti emocije. Strahovi Blizanaca izbijaju na površinu kada se od njih traži da reaguju svojim osećanjima. Najbolji način da prihvate svoje emocije jeste da “dišu kroz njih”. Dragi Blizanci, duboko i dugo udahnite – to će vam pomoći da nežno osetite svoje emocije i prepustite im se.

Rak
Svi znaju da Rakovi vole svoje domove, ali kada su im kuća i porodica uzdrmani, promenjeni ili destabilizovani na bilo koji način, njihovi strahovi isplivaju na površinu kao vrela lava iz vulkana. Rak često krije svoje emocije, kao i brigu i zebnju koje oseća za druge. Vreme je da progovori istinu. Može je reći i tiho, napisati na papiru, ne mora urlati. Rakovi, nemojte držati u sebi svoja osećanja, pustite ih da isplivaju.

Lav
Lav je sjajan i zabavan, ali ima stalnu potrebu za pažnjom i društvu, voli da je u centru svega. Ne iznenađuje što njegovi strahovi izbijaju na površinu tek kada nema nekog da mu da energiju i pažnju koju želi. Biti sam u dužem vremenskom periodu – za Lava nije lako. Meditacija je odličan način da vežba da bude sam sa sobom. Može da počne tako što će primeniti kraće sedenje ili hodanja uz meditaciju. Tako bi trebalo da stvori osećaj da svoje vreme može obogatiti ne samo drugima već i samim sobom.

Devica
Device vole red. One se osećaju dobro samo ako drže sve pod kontrolom i ako žive u savršenom sistemu i poretku. Strahovi nastaju kada taj poredak bude poremećen, npr. ako Devica, avaj, kasni ili nema vremena da pripremi večeru. Devici je potrebna redovna vežba upravljanja strahovima koji drugima izgledaju iluzorno i besmisleno.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike