U trendu

Dnevni horoskop za 17. avgust

Ovan

Posao: Glavnu temu ovog dana predstavlja saradnja s inostranstvom i profesionalno usavršavanje. To će se odraziti na vaš napredak u karijeri.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz problematičan period. Ukoliko se vaša veza ne zasniva na pravim osećanjima, može doći do raskida.

Zdravlje: Prehlada.

Bik

Posao: Ovaj period vam donosi probleme u odnosima sa ljudima na poslu, kao i sa nadređenima. To se posebno odnosi na one Bikove koji se bave trgovinom i uslužnim delatnostima.

Ljubav: Kao da govorite različitim jezicima, vi i vaš partner imate potpuno različite stavove u pogledu rešenja bitnih pitanja. Neophodan je dogovor.

Zdravlje: Muče vas sinusi.

Blizanci

Posao: Postojeći aspekti sve vreme stvaraju atmosferu „dva koraka napred-korak nazad“. Bez obzira na to, uloženi trud višestruko će vam se isplatiti, ali morate ispoljiti strpljenje.

Ljubav: Slobodnim Blizancima predstoji početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Strelca ili Lava.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Ključ uspeha ovog dana je stroga selekcija poslovnih saradnika. Uslov vašeg napretka sastojaće se u tome da angažujete nove, pouzdanije saradnike.

Ljubav: Nezadovoljni ste ponašanjem vašeg partnera, a sada nije pravi čas da razgovarate o tome, sačekajte bolji trenutak.

Zdravlje: Prehlada.

Lav

Posao: Očekuje vas uspeh u saradnji sa inostranstvom i iznenadno poslovno putovanje. Pa ipak, očekuje vas veoma naporan sastanak sa teškim i nepopustljivim saradnikom.

Ljubav: Nesporazumi sa partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Moguće su ljubomorne scene.

Zdravlje: Unosite više vode u organizam.

Devica

Posao: Sada su prisutne prepreke i promenljiva i nestabilna atmosferu na radnom mestu. Za bitne odluke sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Danas možete da upoznate veoma privlačnu osobu u znaku Riba ili Raka. Planete vam pružaju podršku za novi početak.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

Vaga

Posao: Očekuje vas nestabilna situacija na poslovnom planu. Moguće su promene u timu saradnika i uvođenje novih metoda rada.

Ljubav: Period problematičnog odnosa sa partnerom je pred vama. Mnogo poslovnih obaveza može da dovede do isprekidanog odnosa.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Iskoristite podršku planeta da završite rad na projektu koji ste ranije započeli. Ključ uspeha sastojaće se u tome da istrajete u naporima i sve završite na vreme.

Ljubav: Preokret na ljubavnom planu. Uprkos tome što ste se dvoumili u početku, sada možete ući u tajnu vezu.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Ključ uspeha za vas sastoji se u ispravnom upravljanju novcem i pravim poslovnim potezima. Uspeh u kreativnim oblastima.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezi mogu imati problematičan period. Neki stari problem zahteva hitno rešavanje.

Zdravlje: Slaba periferna cirkulacija.

Jarac

Posao: Postoji mogućnost unapređenja na poslu. Međutim, imate među saradnicima mnogo rivala koji će biti spremni da potkopaju vašu reputaciju.

Ljubav: Poznanstvo sa osobom u znaku Raka ili Škorpije vrlo lako može da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija

Posao: Vaše polje tajnih neprijatelja se aktiviralo, a to upućuje na oprez u komunikaciji sa saradnicima. Svoje poslovne tajne čuvajte samo za sebe.

Ljubav: Pred vama je veoma romantično veče s partnerom. Očekuje vas lep izlazak u društvo.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Ribe

Posao: Poslovna saradnja sa stranom kompanijom može naići na neke prepreke. Oprez s novcem, mogući su vanredni izdaci.

Ljubav: Između vas i partnera se pojavilo nepoverenje. Moguće su ljubomorne scene od strane partnera.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar