U trendu

Dnevni horoskop za 3. avgust

Ovan

Posao: Ključ uspeha ovog dana sastoji se u pronalasku zajedničkog rešenja u ostvarenju važnog poslovnog cilja. Vaš dar donošenja odluka pod pritiskom doći će do izražaja.

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom iz prošlosti može biti dominantna tema ovog perioda.

Zdravlje: Moguće povrede, vodite računa u saobraćaju.

Bik

Posao: Vaš plan radnih aktivnosti pokazaće se kao izuzetno efikasan i doprineti tome da ostvarite značajan korak napred. Finansijski dobitak.

Ljubav: Neki stari problem između vas i partnera može ponovo da se pojavi. Ovog puta morate ga rešiti zajedno.

Zdravlje: Nervoza.

Blizanci

Posao: Ovo je period veoma važnih susreta kada poznanstvo s pravom osobom može mnogo da vam znači na poslovnom planu. Očekuje vas proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Previše ste zauzeti poslovnim obavezama. Potrudite se da više vremena posvećujete svojoj voljenoj osobi.

Zdravlje: Prehlada.

Rak

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju privatnog preduzetništva i uslužnih delatnosti doprineće tome da zablistate na ovom planu. Finansijski uspeh.

Ljubav: Dopada vam se osoba koju poznajete preko posla. Odvažite se i načinite prvi korak ka tome da je osvojite.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Lav

Posao: Iskoristite povoljan period na finansijskom planu. Pravi potez u pravom trenutku može u značajnoj meri unaprediti vašu finansijsku situaciju na dugoročnom nivou.

Ljubav: Uspešno ćete rešiti neki stari problem između vas i partnera. Očekuje vas ozbiljan razgovor koji će doneti promenu u kvalitetu vaše veze.

Zdravlje: Povećajte unos vode u organizam.

Devica

Posao: Ovaj dan može da vam donese značajan poslovni dogovor i pohvale od strane nadređenih. Očekuju vas novi elementi u radnom okruženju.

Ljubav: Imate osećaj da partner igra psihološku igru s vama. Neophodno je da iskrenim razgovorom sprečite distanciranje.

Zdravlje: Prehlada.

Vaga

Posao: Pruža vam se prilika da napravite preokret u karijeri. Planete vam pružaju podršku u pogledu unapređenja ili prelaska na novo radno mesto.

Ljubav: Partner ispoljava ljubomoru, a to u vama stvara nezadovoljstvo i revolt. Zauzmite drugačiji stav.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Škorpija

Posao: Pruža vam se prilika da proširite krug saradnika ili delatnosti kojom se bavite. Uvođenjem novog elementa u poslovanje, nadmašićete konkurenciju.

Ljubav: Kriza poverenja između vas i partnera može rezultirati raspravom. Neophodno je kompromisno rešenje.

Zdravlje: Nervoza.

Strelac

Posao: Ukoliko se bavite uslužnim delatnostima ili privatnim biznisom, ovaj dan može vam doneti finansijski uspeh. Očekuje vas priliv novca sa više strana.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz turbulentnu fazu. Krizu poverenja rešićete iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Sada unosite što više voća i povrća u organizam.

Jarac

Posao: Planete vam danas pružaju podršku da završite izuzetno važan deo posla. To će vam omogućiti ostvarenje velikog zajedničkog cilja.

Ljubav: Postoji velika mogućnost da uđete u vezu sa nekom osobom koju poznajete preko posla. Ta veza može da bude tajna.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija

Posao: Nalazite se na prekretnici, budući da vas očekuje završetak rada na jednom dugoročnom projektu. Uskoro vas očekuje važan poslovni dogovor o prelasku na odgovornije radno mesto.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu i razmišljate o formalizaciji vašeg odnosa.

Zdravlje: Lakša upala pluća.

Ribe

Posao: Oprezno ulazite u nove poslovne dogovore, jer rizične investicije nisu preporučljive za vreme ovakvih aspekata. Postoji mogućnost previda koji bi mogao da vam donese gubitak.

Ljubav: Danas možete da upoznate veoma privlačnu osobu u znaku Device ili Lava. Očekuje vas uzbudljiv ljubavni sastanak.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar