U trendu

Jedna rečenica otkriva NAJSKRIVENIJE tajne svakog znaka

Ponekad se svako od nas oseća usamljeno. Na površinu nekad i bez konkretnog razloga ispliva tuga i nezadovoljstvo. Svako od nas ima onaj suštinski deo koji upravlja našim emocijama, deo koji je ušuškan duboko u nama, ali se trudimo da ga sakrijemo od drugih.

Ovan: Vrištim glasno kad me niko ne čuje.

Ovnovi su skloni da svoje emocije potisnu duboko, a onda kada se osame one isplivaju na površinu.

Bik: Nema razloga da se bilo kome izvinjavam.

Bikovi su tvrdoglavi i često nisu spremni da priznaju grešku, čak i kada znaju da nisu u pravu.

Blizanci: Nisam sam, ali se osećam veoma usamljeno.

Poznati su kao znak koji često menja raspoloženje. Iako su vrlo društveni, može se desiti da se osećaju kao da nigde ne pripadaju.

Rak: Prvi put kad se držasmo za ruke.

Rakovi su veliki emotivci. Često se osećaju letargično, vole da maštaju i da se prisećaju lepih trenutaka koje su proveli sa voljenom osobom.

Lav: Ali niko ne zna kakav sam zapravo.

Lavovi se prikazuju kao jaki, istrajni i nepobedivi. Ipak, i oni u sebi nose emocije, koje su spremni da pokažu samo retkima. Za njih je poverenje jedna od najvažnijih stvari u životu.

Devica: Reci mi ― zašto se osećam ovako usamljeno, piše Glossy.

Device su ponekad malo čudne. Čas su srećne, čas tužne, istina je da se često izoluju, a onda se pitaju zašto se osećam ovako usamljeno.

Vaga: Pravim se da sam neko ko nisam.

Vage su često neodlučne. Ne čudi činjenica da oni ne žele da budu kao otvorena knjiga. Zato se često pretvaraju da su neko drugi.

Škorpija: Do svega mi je previše stalo.

Škorpije su uporne, one teže da sve urade na pravi način, najbolje što je moguće. Zbog te svoje osobine često zanemaruju važne ljude iz svoje okoline.

Strelac: Želeo bi da ne žalim za nečim.

Strelčevi su istrajni, ali im se dešava da često žale za propuštenim prilikama.

Jarac: Neću dopustiti da se moj zidovi uruše.

Jarčevi u svakom segmentu života pokazuju svoju tvrdoglavost. Oni su ti koji retko, gotovo nikad ne odustaju od zacrtanih planova.

Vodolija: Pokaži mi istinski razlog za moje postojanje.

Vodolije su često neodlučne, potreban im je neko čvrst da ih vodi kroz život. Za uspeh im je potreban vođa, u porodici jak oslonac.

Ribe: Sve osećam, to je za mene previše.

Ribe su emotivci, često nisu spremni da čuju pravu istinu. S njima se mora oprezno, jer ne mogu da izdrže preveliki pritisak, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.