najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kako se međusobno slažu vazdušni znaci?

Evo kako se međusobno slažu isti vazdušni horoskopski znaci.

Par Blizanaca: vas ima četvoro u vezi, što može da dovede do rasipanja energije ukoliko ne naučite da malo usporite i fokusirate se. Nemate ni trenutka za dosađivanje jer morate toliko aktivnosti da isplanirate, ljudi da vidite i ideja da istražite. Nikad vam ne nedostaje mentalnih uzbuđenja, a međusobna komunikacija je vaša jača strana. Flertovanje može da naglasi vaše strasti. Mentalna povezanost definitivno postoji među vama, ali nedostaje duboka emotivna veza. Niste dovoljno postojani da biste osetili pravu ljubav. Morate ponekad da budete tihi kako biste mogli da saslušate sopstveno srce. I prestanite da pokušavate da ispunite baš svaki trenutak svog vremena. Ako možete da uspostavite pravi međusobni kontakt, vaša veza će stalno biti interesantna.

Par Vaga: kako je vaš vladar Venera, vi ste pravi romantici. Ništa nije suviše romantično za vas – sveće, muzika, vino, cveće. Umete da napravite atmosferu koja odgovara vašem ultraromantičnom životnom stilu. U spavaćoj sobi, vaš cilj je da udovoljite svom partneru, a ko to ne bi cenio? Međutim, pošto ste vazdušni znak, vaša pamet može se naći na putu uživanju, i zato nemojte suviše razmišljati kada ste u spavaćoj sobi. Prepustite se svojim instinktima i uživajte! Vaš najveći izazov su praktične stvari koje čine da jedna veza uspeva iz dana u dan. Nestalnost je vaša loša strana. Neodlučnost je takođe vaš problem. Ipak, vaša ljubav i osećaj pravde mogu da stvore harmoničnu i dugotrajnu vezu.

Par Vodolija: vi ste par budućnosti. S Uranom kao vašim vladarom, raspoloženi ste za bilo šta, samo da nije nešto dosadno u pitanju. Eksperimentisanje s novim aktivnostima, pozicijama, igračkama i bilo čim drugim može da stvori neverovatan, možda i pomalo čudan „vatromet“ u spavaćoj sobi. Vi ste supersocijalni i prijatelji su vam veoma važni. Veoma vas privlače različiti i interesantni socijalni krugovi, što je najbolja stvar u vašoj vezi. Međutim, vaša slaba tačka je vezivanje. Možete imati poteškoća da ostanete u emotivnoj vezi na duže vreme. Ali, dok ste zajedno, vi inspirišete jedno drugo i na intelektualnom i na društvenom nivou, i to verovatno na duže vreme.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike