najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Koje vino vole horoskopski znaci?

Ovan

U skladu sa svojom prirodom, u izboru između crvenog ili belog vina, crveno vino je definitivni i ultimativni izbor ovog znaka. Blažena aroma ljutkastog bibera samo podstačinje poruku da vole nešto drugačije i da žele da budu primećeni.

Bik

Bikovi uživaju u finim stvarima u životu onoliko koliko su u mogućnosti. Barolo marka vina, poznato u svetu kao Kralj vina, idealno je za Bikove.

Blizanci

Oni žele da isprobaju sve što im život nudi. Kako se u rutini dosađuju do zla Boga, treba im vino koje je svestrano kao i njihova priroda. Ukus Čenin Blana, vina koji osvežava, može se konzumirati u svakoj kuhinji, bilo da se jedu svinjske šnicle ili da se uživa u japanskoj hrani.

Foto: Joakant/Pixabay.com
Foto: Joakant/Pixabay.com

Rak

Rakovi su poznati po svojoj čvrstini, ali kada prodrete do njih, znaju da budu veoma srdačni sa vama. Vole sva penušava i slatka vina, što veoma podseća na njihovu prirodu.

Lav

Za pripadnike ovog znaka idealan je šampanjac. Kako udobno žive i uživaju u luksuzu, njima drugo piće nije ni potrebno. Čaša puna penušavih mehurića je neizostavni deo trpeze svakog Lava.

Devica

Pinot Noir je idealan izbor za nežne Device. One su čistunci koji cene pažnju i detalje i to je upravo način na koji je Pinot Noir napravljen. Osim toga, Device će se same interesovati po poreklu vina, načinu pravljenja, jer vole da su sa svime upoznati.

Vaga

Uživaju u romantičnoj atmosferi i rizlingu. rizling je za mnoge ljude slatko vino, ali ide odlično uz začinjenu hranu koju Vage obožavaju. Ne samo da odražava sposobnost Vage da se slažu sa bilo kojim horoskopskim znakom već apeluje na neobuzdanu radost koju osećaju kada im se piće savršeno uklapa i pojačava njihov obrok.

Škorpija

Škorpije vole teška, crvena vina, neodoljivih struktura, iz najboljih taverni poznatih po ekskluzivnosti i diskreciji. Takav je Kabernet Suvinjon.

Strelac

Strelac voli da komunikaciju sa ljudima, a vina koja potiču iz Slovenije daju im upravo takvu priliku. Poznati kao veliki avanturisti, biraju samo najbolje i oduševljavaju se pristupačnoj ceni.

Jarac

Koriste moto Bordo francuskih vina- “nikada ne izlazimo iz mode “, pa upravo takva vina i traže. Bordo je podednako vanvremenski i odgovara ukusu Jarčeva. S razlogom je klasično, i kao neko ko vrednuje kvalitet i doslednost, Jarac će kupovinom svake boce znati da je izabrao ono što valja.

Vodolija

Vodolije vole sve što je sveže. Za nijansu više vole belo, ali će iz razloga zdravstvene potrebe i bezbednosti piti provereno crveno. Pa i to ako je drugačije od ostalih, neobično, neočekivano i ne preterano skupo.

Ribe

Ovaj nežan i osećajan znak voli kristalno providno belo vino sa voćnom aromom. Odgovara im suvo ili polusuvo vino, sa ponekim mehurićem u stvarno izuzetnoj prilici.

 

1 komentar
  1. Djura Zemun

    Boze kakvih gluposti….

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike