Najtvrdoglaviji horoskopski znaci

Foto: PourquoiPas/Pixabay.com

Ovan

Ovnovi možda po prirodi jesu nagli i temperamenti, ali se brzo smiruju. Ukoliko ne dobiju ono što žele, umeju da se dure i inate kao mala deca. Uz ne baš suptilan način umeju da vam daju do znanja da ste pogrešili i da su oni u pravu. Međutim, bes ih brzo splasne i imaće priliku sve to da vam kaže i mirnijim tonom. Neće zaboraviti ali hoće oprostiti trenutnu raspravu.

Bik

Od svih horoskopskih znakova, Bikovi su najtvrdoglaviji. Nekada nije važno da li su u pravu, ali će se ljutiti i želeti da isteraju svoje po svaku cenu. Takvi su od malena i njihovo ponašanje im može doneti problem u kasnijem razdoblju, pogotovu u komunikaciji sa osobama koje ih ne poznaju dobro.

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca o svemu imaju svoj stav, ali ne žele da troše energiju kako bi druge uverili u to. Mogu da budu u pravu, i želeće da i drugi saslušaju njihovo mišljenje, ali ako na suprotnoj strani imaju nekog “zadrtog”, radije će slegnuti ramenima i izbegavati dalju raspravu.

Rak

Pripadnici ovog znaka su čvrstog stava i uverenja, koje mogu promeniti tek ako naiđu na jačeg od sebe. Ukoliko naiđu na “slabijeg” od sebe, umeju da se jako “izvrište” a zatim se povlače iz rasprave. Generalno ne vole da se svađaju i raspravljaju i beže od toga.

Lav

Pripadnici ovog znaka su pored Bikova jako tvrdoglave osobe. U stanju su da, ako zatreba, pribegnu i niskim udarcima, kako bi pokazali da su samo oni u pravu. Ako im se ne popusti, mogu od ničega napraviti haos.

Devica

Device jesu po prirodi tvrdoglave, ali će drugu stranu pustiti da misle da su oni pobedili u raspravi. Više im odgovara da ostave utisak kako “pametniji popušta”. Druga strana nikad nije načisto da li se Device foliraju ili zaista žele da spuste loptu.

Vaga

Vage su po prirodi popustljive, nimalo tvrdoglave i retko šta ih može izbaciti iz takta. Više se zalažu za stav da svako ima prava na svoje mišljenje, stav i uverenje. Bitan im je mir, slaganje i korektan odnos sa suprotnom stranom.

Škorpija

Škorpije na prvi pogled nisu tvrdoglave, ali to je samo maska. Oni su majstori u tome da vladaju svojim ponašanjem i emocijama. Nekada, kada ne mogu da se iskontrolišu, mogu da se upuste u raspravu i da to traje beskonačno. Imaju taj stav autoriteta i žele da uvere druge osobe kako su oni zaista u pravu.

Strelac

Kod njih se nikad ne zna. Nekada mogu biti jako tvrdoglavi, ponekad i brutalni u svojim objašnjenjima i raspravama, dok sa druge strane, mogu samo sedeti mirno i slušati drugu stranu sa ravnodušnošću. Više vole da postanu neutralni i posmatraju druge ljude kako se raspravljaju, bez da imaju potrebu da se mešaju.

Jarac
Osobe u znaku Jarca se mogu smatrati jednim od tvrdoglavijih znakova. U stanju su da svoje mišljenje i stavove objašnjavaju satima. Jako su uporni i skloni analizama. Nije bitno da li su u pravu ili ne, ali barataju dovoljnim fondom reči kako bi nekog uverili u svoje argumente.

Vodolija

Vodolije nisu za neku dužu raspravu i nadmudrivanje. Oni imaju svoj stav i mišljenje ali nemaju potrebe druge da ubeđuju u to. Ako se sretnu sa osobama koje nisu taktične, a više su tvrdoglavije od njih, u stanju su samo da se okrenu i odu. Smatraju da nema smisla trošiti vreme i energiju na rasprave.

Riba

Ribe nisu tvrdoglave ako se povede rasprava o nekim, po njima nebitnim stvarima, međutim, ako se radi o nečemu što njih dotiče, u stanju su da se raspravljaju do besvesti, samo da bi nametnuli svoj stav. Ukoliko se desi da protivrečite Ribama, možete biti optuženi da ih ne poštujete i ne cenite dovoljno.

Ostavite komentar