U trendu

Ne mogu bez mame: Ovi horoskopski znaci prave su mamine maze

Mamini sinčići, mamine maze, mamini pekmezi – zovemo ih svakako…

Rak

Osećajnim Rakovima treba snažno mamino rame kako bi mogli da plaču zbog svega i svačega. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno će maratonski telefonirati s majkom. Kad si u vezi s takvim dečkom, moraš biti svesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Pripazite!

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju da im bilo ko nešto dokazuje. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim odlukama. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi.

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekada nosi prljav veš da mu opere i da mu nešto fino skuva. Bez mame život bi mu bio mnogo naporniji.

4 komentara
 1. Anonimni

  Totalno ste promašili za Lava.Inače sve znakove predstavljate čas ovako, čas onako.Ovo kao da vadite papiriće iz 13 mešalica za beton,kao kad see izvlači loto, pa šta zahvatite.Nema veze sa životom.

 2. Boki

  Strelci… Obraz pod guzicu i pored svega trce mami !

  1. Anonimni

   Ovaj forum nije BOKI majstore tumacenje nakaradnih da ne kazem uvredljivih reci .Reci mi sta je sa onim STRELCEM KOJI NIJE NI ZAPAMTIO SVOJU MAMU DJJJJJjedno?

 3. Anonimni

  STRELAC -veciti putnik KAD bi imao vremena sem ako ne vodi MAMU sa sobom da trazi njenu zastitu . Ajde UOZBILJITE se kad tumacite po svojoj sujeti!

Napišite komentar