Nedeljni horoskop (11-17. 12. 2017. godine)

OVAN

Bavićete se važnim finansijskim pitanjima u ovom periodu. Na polju ljubavi očekuju vas manji problemi sa ljubomorom u emotivnoj vezi. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete neke nove tegobe. Dobijate mnogo više snage nego u prethodnom periodu i vaša moć regeneracije se povećava. Možete da računate na dobro stanje.

BIK

Generalno ste opušteni kada je u pitanju posao, ali pazite samo na svoje izvore informacija, da ne budu lažni. Na polju ljubavi osećate da partner na neki način vrši pritisak na vas. Zdravstvena situacija neće biti loša ako vi ne budete preterivali sa masnom hranom, slatkišima i alkoholom. Sada ste skloni tome da ugađate sebi, ali pazite da budete umereniji.

BLIZANCI

U vašem poslovnom okruženju generalno vlada neka tenzija, ali to kao da vas lično ne dotiče. Prija vam sloboda u emotivnom smislu i niste još spremni za neku ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja možete imati manje probleme zbog oslabljenog imuniteta ili loše krvne slike. Posetite lekara. Moguće je da su vam potrebni neki preparati koji sadrže gvožđe.

Foto: Tama66/pixabay.com

RAK

Napeti ste i pod tenzijom, pa svoje raspoloženje prenosite i na radni kolektiv. Ako ste u emotivnoj vezi, sada će strasti sa partnerom biti dosta jače nego pre. Kada je u pitanju zdravlje, na prvom mestu vodite računa o kardiovaskularnom sistemu. Srčani problemi su vrlo mogući. Idite na redovne lekarske kontrole i uzimajte svoju terapiju ako je imate.

LAV

Možete da očekujete generalno povoljan period u kojem nećete biti previše opterećeni poslom. Na polju ljubavi očekuje vas zanimljiva situacija sa osobom iz bliske okoline. Zdravstveno stanje bi kod vas trebalo da bude jako dobro. Nosite u sebi mnogo pozitivne energije i to se prosto na vama vidi. Jaki ste i organizam vam je otporan, pa nemate brige.

DEVICA

Izbegavajte kraća putovanja, a poslovno stanje vam je generalno dobro. Kada je ljubav u pitanju, skloni ste nekim manjim prepirkama i svađama sa voljenom osobom. Na polju zdravlja je stanje bolje nego pre, ali čuvajte se problema na nervnoj bazi. Moguće je da zbog stresa imate neke probleme sa varenjem kojima ste inače skloni. Pazite i sinuse.

VAGA

Očekuju vas oscilacije na polju finansija, ali će se na kraju sve dobro završiti. Kada je ljubav u pitanju, uživate u flertu sa jednom zanimljivom i slobodnom osobom. Na polju zdravlja očekuju vas manji probblemi vezani za štitnu žlezdu, ako ste do sada već imali tegobe sa tim. Takođe, treba da vodite računa generalno o stanju hormona – to vam je slaba tačka.

ŠKORPIJA

Dobićete dodatni nalet energije i bićete veoma skocentrisani na svoj posao. Ljubavna situacija vam je promenljiva, moguće je da sami unosite tenziju u odnos sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, čuvajte se udaraca u glavu ili nekih manjih povreda koje bi nesmotreno mogle da vam se dese. Takođe, povedite računa o povišenom krvnom pritisku.

Foto: Markgraf-Ave/Pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete da će vam tokom ovog perioda sve ići od ruke… Pred vama je generalno jako povoljna faza i za ljubav, pa ako vam se neko dopada, imate priliku za vezu. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate nove ili značajnije probleme… Moguće je samo da povremeno patite od nesanice ili da imate višak energije. Fizička aktivnost vam prija!

JARAC

Možete da se nadate dobroj atmosferi na polju posla i dobrim odnosima sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav niste preterano zainteresovani za nova dešavanja i promene. Zdravstveno stanje vam je generalno dobro i nemate veće tegobe. Jedino treba da vodite računa o nogama, osetljivim zglobovima kao i slabijoj cirkulaciji u tom predelu.

VODOLIJA

Očekuje vas veoma važan period za posao, sada ćete odlučiti da li napredujete ili menjate radno mesto. Na polju ljubavi, možete da računate na dobar odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ste generalno malaksali, da imate probleme sa leđima i kičmom. Masaža bi vam prijala kao i bilo koji vid relaksacije. Ugodite sebi!

RIBE

Pred vama je period u kojem dolazite do pozitivnih poslovnih rezultata. Možete da očekujete interesantna poznanstva na ljubavnom planu, očekuje vas flert. Na polju zdravlja trebalo bi da povedete računa o jetri, a na prvom mestu o tome da uradite detoksikaciju organizma. Izbacite sve štetne namirnice iz upotrebe, vreme je da se neke navike menjaju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike