U trendu

Nedeljni horoskop (3. 7. – 9. 7. 2017. godine)

OVAN

Moguće je da imate prevelika očekivanja od ovog perioda kada je u pitanju posao. Na polju ljubavi očekuje vas velika dilema između osobe iz inostranstva i osobe koja je tu. Kada je u pitanju zdravlje, preporuka je da se pre svega klonite stresnih situacija i da se potrudite da budete smireniji. Nervni sistem vam je osetljiv, a mogući su i manji problemi sa krvotokom.

BIK

Nije povoljan period za rizike kada je u pitanju poslovno-finansijsko polje. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da ste rastrzani između osećanja dužnosti prema jednoj osobi i svojih želja vezanih za drugu osobu. Na polju zdravlja moguće su hronične tegobe sa hormonima, štitnom žlezdom ili šećerom u krvi. Javite se svom lekaru radi kontrole za svaki slučaj.

BLIZANCI

Skloni ste nervozi i donošenju naglih odluka, pogotovo ako se danas bavite finansijama. Kada je u pitanju ljubav, zbog jedne ženske osobe ne možete da ostvarite svoj cilj. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za vratni predeo, ukočenost i bolove u kičmi. Pored toga, moguće je da ćete imati manje probleme vezane za bubrege i urogenitalni trakt.

RAK

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i imate dosta obaveza. Trudite se da ostvarite dobre rezltate. Kada je u pitanju ljubav, postoje neki nemiri između vas i voljene osobe. Zdravstvena situacija generalno nije loša, ali mogli biste da imate manje probleme – želudac i osetljiv stomak, pa se potrudite da jedete laganiju hranu i da izbegavate jake začine.

LAV

Ne igrajte na sreću i ne očekujte da ćete tokom ove faze imati mnogo slobodnog vremena, jer vas obaveze ipak dozivaju. Na polju ljubavi mogući su preokreti i neka nova dešavanja sa sasvim novom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa visokim krvnim pritiskom, kao i o kardiovaskularnom sistemu generalno.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, imaćete dosta sreće, ali ako očekujete pomoć od prijatelja, nećete. Kada je u pitanju ljubav, možete da računate na lepu atmosferu sa voljenom osobom. Polje zdravlja ne bi trebalo da bude problematično u ovoj fazi… Moguće su manje tegobe vezane za grčeve u mišićima, ali to ćete rešiti ako povećate unos magnezijuma.

VAGA

Moguće su manje komplikacije ako u ovoj fazi planirate kraći poslovni put. Kada je u pitanju ljubav, komunikacija sa voljenom osobom postaje sve komplikovanija. Na polju zdravlja možete da imate manje tegobe vezane za prehladu, bolove u grlu ili osetljive sinuse. Moguća je kijavica ili manje alergijske reakcije. Osetljivi ste i trebalo bi da povedete računa.

ŠKORPIJA

Očekuje vas priliv novca kojim ćete biti zadovoljni iako poslovna situacija nije idealna. Na polju ljubavi očekuje vas preispitivanje da li ste sa pravom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da će vam biti naglašen povećan apetit i potreba za jačom hranom, mesom, jajima, proteinskom ishranom. Potrebni su vam veći izvori energije nego inače.

STRELAC

Moguće je da imate utisak da sreća sada nije na vašoj strani i delimično ste u pravu. Ljubavna situacija mogla bi da bude zanimljiva kada biste se vi opustili u društvu osobe koja vam se dopada. Polje zdravlja jeste donekle problematično, a slabe tačke su vezane za glavu i oči pre svega. Mogući su i manji problemi sa niskim pritiskom.

JARAC

Pred vama je povoljan period za odmor i opuštanje, za lenčarenje jer vas ne očekuje mnogo posla. Na polju ljubavi zahuktava se atmosfera sa osobom koja nije sasvim slobodna. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa nesanicom ili neka nervna napetost koja bi mogla da vas dovede do potrebe za konsumacijom alkohola ili poroka druge vrste.

VODOLIJA

Nije povoljan dan za saradnju sa ženama ili ukoliko se bavite poslovima vezanim za prodaju garderobe ili nakita. Ako vam se dopada osoba koju ste upoznali preko prijatelja, možete da očekujete početak veze sa njom. Polje zdravlja vam nije loše postavljeno, pa samim tim ne bi trebalo da imate neke veće probleme. Osećate se generalno dobro i zadovoljno.

RIBE

Poslovna situacija vam je bolja nego što ste očekivali, pa se malo i sami čudite tome. Na polju ljubavi očekuje vas veoma lepa i romantična atmosfera sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, preporuka je da povedete računa o zubima i problemima koji se mogu vezati za osetljive desni. Osim toga, ne bi trebalo da imate veće smetnje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike