U trendu

Nedeljni horoskop (od 13. do 19. novembra 2017)

OVAN

Bićete skloni konfliktima u poslovnom okruženju, pogotovo sa poslovnim partnerom. Na polju ljubavi sledi vam težak period za odnos sa voljenom osobom. Zdravlje vam takođe nije sjajno, imate oscilacije raspoloženja, ali isto tako i promenljivo stanje kada je u pitanju krvni pritisak. Pored toga, treba da obratite pažnju na bubrege i mokraćne kanale.

BIK

Imate veliki broj poslovnih obaveza i generalno niste mnogo zadovoljni situacijom. Kada je u pitanju ljubav, emocije cvetaju, zadovoljni ste onim što imate i uživate sa voljenom osobom. Na polju zdravlja moguć je pad imuniteta ili manji problemi vezani za krvnu sliku i nedostatak gvožđa, ali ne bi trebalo da bude većih tegoba na ovom polju.

BLIZANCI

Nemojte da očekujete da će vas sreća sada mnogo poslužiti jer imate dosta otežavajućih faktora. Na polju ljubavi imate burne promene i turbulentnu situaciju. Kada je u pitanju zdravlje, na udaru je kardiovaskularni sistem, srce, krvni sudovi, problemi sa povišenim pritiskom, ali i sa glavoboljama i nervozom. Pazite na sebe.

RAK

Moguće je da imate neke unutrašnje nesigurnosti po pitanju posla kojim se bavite. Kada je u pitanju ljubav – ukoliko ste u braku, situacija postaje prilično loša. Zdravlje može da vam bude u nešto slabijoj fazi sada, pa treba da budete posebno oprezni. Čuvajte reproduktivne organe, ali isto tako i stomak, želudac i sve organe za varenje koji su vam jako osetljivi.

Foto: StefanHoffmann/pixabay.com

LAV

Možete da očekujete solidnu poslovnu situaciju iako komunikacija sa nekim saradnicima nije sasvim idealna. Na polju ljubavi znate šta želite i malo vam nedostaje da do toga dođete. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da brinete. Ne očekuju vas veće tegobe ili smetnje. Imate mnogo snage i energije u sebi i generalno se osećate jako dobro.

DEVICA

Možete da očekujete da će vam finansijsko stanje sada biti prilično promenljivo. Ljubavna situacija je takođe nestabilna, moguće je da gajite neke iluzije. Na polju zdravlja su naglašeni problemi vezani za manjak energije, nizak pritisak, ne osećate se baš najbolje. Ne prija vam preterano velika fizička aktivnost i potreban vam je odmor i opuštanje.

VAGA

Dosta stvari zavisi od vaših odluka, iako vam se čini da ste pod velikim pritiskom. Ljubav ne ide onako kako ste se nadali da hoće, moguće su neke svađe sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, najpre treba da povedete računa o predelu glave, skloni ste migrenama. Takođe, moguća su upalna i bolna stanja vezana za zube, oči, ali i naglašen stres.

ŠKORPIJA

Imate manjak energije, odnosno niste posvećeni poslu onoliko koliko bi možda trebalo. Kada je u pitanju ljubav, imate neke dileme i sumnje oko voljene osobe. Na polju zdravlja, očekuje vas period u kom su mogući problemi sa cirkulacijom i venama. Pored toga, trebalo bi da povedete računa o nekim emotivnim problemima koji vam unose nemir.

STRELAC

Moguća je prolazna rasparava sa nekim od saradnika, ali nemate veće probleme na poslu. Na polju ljubavi očekuje vas neki iznenadni preokret koji će vas zbuniti. Kada je u pitanju zdravlje, nisu vam naglašeni neki novi ili preterano značajni problemi, pa imajte na umu da je ovaj period za vas dobar. Posvetite se sebi i uživajte u društvenim aktivnostima.

Foto: scartmyart/pixabay.com

JARAC

Ukoliko ste želeli da menjate posao, ova faza vam je jako dovro predstavljena. Kada je u pitanju ljubav, ponašate se hladno i rezervisano jer ste nešto ljuti na partnera. Na polju zdravlja, mogu vam se vratiti hronični problemi vezani za kosti, zube, kičmu. Povedite računa o sebi sada i nemojte da se izlažete prevelikom naporu. Posetite neki salon za masažu.

VODOLIJA

Možete da očekujete neka konačna razrešenja na polju suda koje vam je dobro postavljeno. Ako ste nesigurni po pitanju ljubavi, sada ćete rešiti neku dilemu. Kada je zdravlje u pitanju, aspekti vam donose dobru situaciju i mnogo pozitivne energije koju treba da usmerite na što veću aktivnost. Samo izbegavajte poroke i unos toksina.

RIBE

Moguće je da ćete imati neke poteškoće ako očekujete nasledstvo ili planirate kredit, nije vam period za to. Kada je u pitanju ljubav, moguće je da razmišljate o prekidu emotivne veze. Na polju zdravlja, naglašeni su problemi koji na neki način uzimaju maha. Posetite lekara da utvrdite o čemu se radi. Najosetljiviji vam je krvotok, debelo crevo i genitalije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar