Nedeljni horoskop (od 2. do 9. jula 2018. godine)

OVAN

Moguće je da neka dešavanja na poslovnom planu sada ne vidite sasvim jasno i da su vam neke stvari skrivene. Na polju ljubavi očekuje vas stabilno i mirno stanje bez promena. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete tegobe: osećaj hroničnog umora, malaksalost, kao i tegobe sa cirkulacijom. Generalno vam ova faza nije povoljna.

BIK

Stabilno poslovno stanje vas raduje i na tom planu nemate nikakve brige. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete novo poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vlada generalno pozitivna situacija. Povoljan je period za oporavak ako ste imali manje probleme u prošlosti. Povedite računa o eventualnim tegobama vezanim za vid i sluh.

Foto: ChrisCC BY 2.0

BLIZANCI

Promenljiva situacija na polju posla vam na kraju može ići u prilog. Na polju ljubavi očekuju vas manje prepirke sa voljenom osobom, ali rešićete ih do kraja nedelje. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa kičmom i leđima. Velika ukočenost vas prati i bolovi u predelu vrata i ramena. Vreme je da posetite fizioterapeuta.

RAK

Pred vama je faza u kojoj na polju posla sve može veoma lako da se reši. Kada je u pitanju ljubav, postoji neka bajkovita priča za vas. Na polju zdravlja su moguči manji problemi sa holesterolom, krvotokom, jetrom, pankreasom. Povedite računa o navikama i o stilu života. Potrudite se da idete na redovne preventivne lekarske preglede.

LAV

Možete da očekujete da će se tokom ove nedelje pokrenuti neka važna finansijska pitanja. Na polju ljubavi očekuje vas ljutnja i svađa sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za urogenitalni trakt, bešiku, bubrege. Podložni ste upalama i infekcijama u ovom predelu. Sve ukazuje na neka prenosna oboljenja.

DEVICA

Moguće je da sa poslovnim partnerom nemate baš najbolju komunikaciju. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da se žrtvujete za osobu do koje vam je stalo. Na polju zdravlja naglašeni su problemi sa hormonima, kod ženskih pripadnika znaka i ginekološke tegobe. Možete da očekujete nestabilno stanje. Javite se lekaru za svaki slučaj.

VAGA

Maksimalno ste posvećeni svom poslu iako postoje neke stvari koje ne zavise sasvim od vas. Kada je u pitanju ljubav, moguće je neko manje razočarenje u vezi. Na polju zdravlja očekuju vas tegobe zbog pada imuniteta. Generalno su mogući problemi i sa lošijom krvnom slikom. Potrudite se da povećate unos vitamina i minerala.

ŠKORPIJA

Očekuju vas pozitivna razrešenja vezana za posao. Na polju ljubavi sledi vam novo poznanstvo i šansa za ozbiljnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi vezani za kardiovaskularni sistem. Moguć je šum na srcu ili slični problemi za najvažniji mišić u organizmu. Nemojte da izbegavate redovne preglede. Pazite na sebe.

Foto: John HilliardCC BY 2.0

STRELAC

Ne osećate da ste sigurni na svom radnom mestu i to vam uliva osećaj nervoze. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Na polju zdravlja, kod vas su naglašene tegobe vezane za probavni trakt. Usporeno varenje stvara vam niz problema i neprijatnosti. Povedite računa o ishrani i o unosu tečnosti.

JARAC

Možete da očekujete novi poslovni dogovor i savez koji će vam biti od koristi. Na polju ljubavi sledi vam zanimljivo poznanstvo sa jednom Ribom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete tegobe vezane za respiratorne organe, a najviše za pluća. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pred vama je faza u kojoj su mogući veći problemi.

VODOLIJA

Materijalno stanje vam je nestabilno, iako ste se dosta trudili oko svoje zarade. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas pomalo dosadna i monotona faza. Na polju zdravlja naglašeni su problemi sa grlom, vratnim predelom, krajnicima, štitnom žlezdom i svime što je vezano za vrat. Takođe, bilo bi dobro za vas da malo smanjite unos šećera.

RIBE

Kada je u pitanju posao, možete biti skloni pravljenju grešaka u većoj meri. Na polju ljubavi očekuju vas velike promene koje vode do nekih razočarenja. Zdravstvena situacija je prikazana kao promenljiva i problematična. Skloni ste problemima sa vidom, ali i sa malaksalošću, otežanim disanjem, vrtoglavicom. Potrebna vam je stručna pomoć.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike