Nisu Blizanci: ovaj znak je DVOSTRUKA ličnost

Vi niste ni odlučna ni energična žena. Često oklevate i nikako da pronađete pravi put.

Niste ambiciozni. Uvek vam je potreban neko ko će vas voditi, brinuti se o vama, kome ćete prepustiti deo svojih obaveza. U sve što radite želite da se unesete, ali vam to baš i ne polazi za rukom. Onda se povlačite i mirite sa sudbinom.

Društveni ste, volite da izlazite i želite da se dopadnete drugima – uživate u komplimentima.

Imate dve ličnosti: jedna za druge, a drugu nikad ne pokazujete, retko ko može da je otkrije, ljubomorno je čuvate. U strahu da vas ne otkriju, često stavljate na sebe masku ljubaznosti da se ne bi otkrilo vaše neraspoloženje.

Odlična ste glumica, glumite čak ii pred najbližima. Nemate mnogo prijatelja, a kad steknete nečije prijateljstvo, želite ga zauvek. Ljubomorno ga čuvate.

Prijatelji su vam potrebni da bi vas podržali u namerama, često ste neodlučni. Tražite oslonac koji vam je zaista potreban.

Ne volite scene i svađe, ali nekad niste ni svesni da ste ih sami svojim ponašanjem izazvali.

Vi ste VAGA (od 24. septembra do 23. oktobra).

1 komentar
  1. Nataša Gajić

    7/… veliki pozer ali se ne može nazvati glumicom ili dvostrukom ličnošću koji jedan dio sebe čuva samo za sebe; kad svađa i nesuglasice buknu, nema laži i pretvaranja, tad sve izbija na vidjelo a to bi bila želja za nekontrolisanim komandovanjem i „organizacijom“ tuđeg i ličnog života (s obzirom da su stalno s nekim Lavom… hmmm… to im baš zato ne polazi za rukom); naravno, imaju i one neke svoje sitnice i muke koje bi voljele da zabašure: predaju se zauzetom partneru mada bi to voljele da prikriju i da ga ne dijele više s jednom drugaricom već sa „sestrom“ po zajedničkoj muci; ne pada im teško i vole da razmjenjuju odjeću sa majkom ili sestrom; veoma su poslovne i brzo zgrću pare jer su neustrašive a često u tom smislu i „muškaraste“ jer je kasa kod njih (brzo pronalaženje novog posla i partnera nije im strana)… ne vole da su same i zato se brinu lako i o nekom manje snalažljivom…. mada se i usamljene lako zadovolje… sobom ili svako za sebe…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike