U trendu

Odmor za sve znake horoskopa

Ovan

Vi ste tipičan primer osobe koja je aktivna cele godine, ali ste posebno sportski raspoloženi na letnjem odmoru. Trčanje, roleri ili bicikl omogućavaju vam da zaboravite sve probleme, porodicu i posao. Vaš takmičarski duh takođe je pojačan u toku leta. Dobar izbor za odmor su gradovi s burnim noćnim životom i mnoštvom barova.

Bik

Predah od svakodnevice i uživanje uz partnera su vam najveće zadovoljstvo. Leto vas poziva da uradite upravo to. Duge šetnje parkom ili obalom mora učiniće vaš odmor savršenim. Ako uživate u vožnji automobilom, odlazak na odmor na taj način je idealan za vas, posebno ako se budete vozili kroz nenaseljena mesta. Ukoliko želite nezaboravan užitak, priuštite sebi odlazak u hotel sa spa ili velnes centrom.

Blizanci
Leto je godišnje doba u kome se odmarate od noćnog života i zabava. Leti više volite kraće odmore i putovanja na bliže destinacije. Za vas bi bilo dobro da napravite seriju od nekoliko produženih vikenda, da naizmenično kombinujete dane odmora s danima posla, i tako najbolje iskoristite leto. Ako se odlučite za duži odmor, neka to bude poseta nekom velikom gradu, istorijski značajnom, ili nacionalnom parku, negde gde ćete moći da zadovoljite svoj znatiželjni duh.

Rak
Letnje sunce vas mami da se pokažete u pravom svetlu i napustite svoj oklop. Aktivnosti poput kampovanja omogućiće vam da uživate u prirodi, a u isto vreme da imate nekakvu bazu. Volite da budete okruženi ljudima kojima ste dragi, pa bi trebalo da organizujete porodično okupljanje. Ukoliko ipak želite nešto uzbudljivije, odlučite se za rafting, a ako odlučite da putujete, neka vaš izbor bude neki kulturni centar s mnoštvom muzeja, galerija i koncerata.

Lav
Vi volite da se pržite na suncu, na ležaljci ili teniskom terenu. Međutim, gde god da se nalazite, sve oči će biti uprte u vas. To je zbog toga što je i vaš seksepil najizraženiji u toku letnjih meseci. U stvari, vaša omiljena letnja aktivnost je zavođenje. Ako imate partnera, idite zajedno na odmor u neko mondensko letovalište.

Devica
Letnji meseci nude obilje vama omiljenih plodova, voća i povrća. Verovatno ćete dosta vremena provesti na obližnjoj pijaci. A kada ne budete uživali u slasnim ukusima, imaćete priliku da pokažete svoje veštine organizovanja zabava na otvorenom. Ako ne želite da se zamarate organizacijom, potražite ih negde. Letnje čitanje treba da bude isključivo zabavnog karaktera, zato stručnu literaturu ostavite na polici i ne otvarajte je pre jeseni.

Vaga
Obožavate leto, između ostalog, i zbog krpica. Naravno, napokon imate priliku da se pokažete i nećete je upropastiti. Posetićete sve zabave i koncerte. Za odmor koji bi odgovarao vašoj ljubavi prema lepoti izaberite gradove bogate arhitekture ili mesta potpuno očuvane lepote.

Škorpija
Iako niste ljubitelji leta, znate da uživate u prijatnim letnjim večerima. Šetnje s partnerom mogu probuditi vašu vezu i učvrstiti je. Ako ste sami, pronađite neki klub koji počinje s radom nešto kasnije i radi do jutra. Lako ćete se opustiti i prestati da mislite na sve probleme uz dobru muziku i svetla reflektora. Ako vam finansijske prilike dopuštaju, idite na krstarenje.

Strelac
Veći deo slobodnog vremena provešćete negde na otvorenom. Sportski događaji ili zabavni parkovi doneće vam pravi užitak. Volite da budete okruženi mnoštvom ljudi, posebno ako se nešto slavi. Vama nije važno kakav je odmor i gde je sve dok je zabavan i sastoji se od mnoštva aktivnosti.

Jarac
Primećujete li uopšte svetlost koja dopire do vas kroz kancelarijski prozor? To se zove sunce! Učinite sve kako biste skratili radno vreme i uključili se u neke zabavne dnevne aktivnosti. Navucite stare farmerke i krenite nekud u prirodu; po mogućnosti u planine, gde je hladnija klima. Ako vas pozovu na more, unapred recite da nikakva aktivnost ne dolazi u obzir – osim izležavanja u hladu na plaži.

Vodolija
Verovatno ćete i na zabavama na kojima se morate pojaviti pokazivati božićne fotografije. Mučiće vas letnja dosada i osećaj nezadovoljstva. Ublažite ga odlaskom u muzeje. Možete se više posvetiti poslu kako biste imali vremena kada dođu vama draži dani.

Ribe
Leto vam nudi predivnu priliku da se opustite, odmarate i sanjarite. Pisanje, crtanje ili fotografisanje jedine su aktivnosti koje vas zanimaju. Skakutanje kroz travu na kojoj je aktivna prskalica daće vam neopisiv užitak i povratak u detinjstvo. More je idealan izbor, posebno ako uspete da iznajmite kuću van grada, kako biste imali svoj mir i svoju plažu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar