U trendu

Oni su najvažniji u celoj priči: 3 horoskopska znaka koji misle samo na sebe, drugi ih ne zanimaju

Uvek se vraćaju, ali samo kada im nešto zatreba… Ako vam ovo zvuči poznato, onda ne treba da vam kažemo da su ovo najsebičniji horoskopski znaci: Ovan, Lav i Devica.

Ovan

Ovan je u beskrajnom nadmetanju sa svima oko sebe. Ako se takmiče za nagradu, spremni su da se spuste smešno nisko da bi je dobili. Oni će žrtvovati svetost prijateljstva i otuđiti sve oko sebe, sve zato što su tako besno fokusirani na pobedu.

Ovan sa zdravim samopoštovanjem verovatno će slegnuti ramenima i priznati da ponekad može biti sebičan. Međutim, nesiguran Ovan će se zavaravati misleći da uopšte nisu sebični; oni su „odlučni“ ili se samo „bore za ono što je ispravno“.

Naravno, nisu svi Ovnovi sebični. Ponekad koriste svoju beskrajnu količinu ambicija da pomognu i uzdignu druge. Sa sobom vode svoje voljene sve do vrha. Ako nađete takvog razvijenog Ovna, nikada ga ne puštajte.

Lav

Poznajete one ljude koji jednostavno moraju da budu u centru pažnje? Čak i ako je neko drugi na redu da zablista, oni će nekako pronaći način da ukradu pozornost. Umesto da slušaju nekoga dok priča, oni zapravo samo čekaju priliku da razgovaraju. Kao da su na ivici potpunog sloma ako nisu u svakom trenutku u centru pažnje.

Misle da se sve vrti oko njih, kao da su oni glavni junak u priči, a ostali samo sporedni likovi. Da stvar bude gora, verovatno su potpuno nesvesni svog narcizma. Lavovi uvek misle da su heroji.

Ovo ne znači da su svi Lavovi egoistični. Lav na visokim funkcijama i samopoštovanjem pronalazi način da uravnoteži svoju ljubav prema centru pažnje sa potrebama drugih. U stvari, oni će biti ponosni što pomažu drugima da prebrode sopstvenu tremu, ponašajući se kao živahni učitelj svim svojim najmilijima.

Devica

Device su smešno i nepokajano gorde. Oni su pedantni perfekcionisti koji sebe vide kao najinteligentniju osobu u prostoriji. Mi ostali smo samo lenji i neodgovorni. Veruju da su uložili vreme i trud da postanu najrazvijenije ljudsko biće koje postoji, što im stoga daje za pravo da kritikuju sve ostale. Oni će vam suditi bez izvinjenja, ističući vaše mane kao da su oni sami lišeni nesavršenosti.

Vidite, Devica očekuje da se promenite. Oni su, međutim, savršeni upravo takvi kakvi jesu. Ako očekujete da će napraviti kompromis, pripremite se da budete razočarani. Svet se mora promeniti za Devicu.

Ovo ne znači da Device nisu takođe sposobne da budu neverovatno velikodušne. U stvari, saosećajne Device će uložiti naporan rad kako bi se pobrinule za sve ostale oko sebe, često ignorišući sopstvene potrebe. To je zaista bacanje novčića; Devica može biti potpuno nesebična i isto toliko sebična, piše Alo.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)