U trendu

Ova 3 horoskopska znaka spadaju među najuspešnije

Da li ste među njima?

Ako ste se nekada pitale da li može uspeh da vam bude zapisan u zvezdama, odgovor je potvrdan, a o tome svedoči i Forbsova lista!

Kako prenosi časopis, jedna američka stranica sprovela je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znakovima rođeni najbogatiji ljudi sveta.

Ova tri znaka su na vrhu lestvice:
Lav
Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi važe za vrlo sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, usude se da rizikuju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifri na računu.

Vaga
Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svetlu budućnost.

Vodolija
Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se opeku, ali njihovo samopouzdanje i želja za uspehom ih često dovedu do natprosečnog života. Inače, 11 Vodolija je takođe na Forbsovoj listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.