U trendu

Ova tri znaka čeka najbolje proleće u životu!

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Strelca ili Vodolije ovo proleće bi trebalo da vam godi i donese brojne dobrobiti na svim životnim poljima. Saznajte šta vas čeka u narednim mesecima:

BLIZANCI

Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim rečima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidivoj svakodnevici, Blizanci će težiti tome da svoje vreme ulažu u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smeška se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo.

STRELAC

Osim što će ih pratiti neverovatna sreća, Lavovi će ovog proleća imati puno energije i osećaće se bolje nego ikada pre. To znači da je pravo vreme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobede. Bilo da je reč o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekuju veliki uspesi i pomaci.

VODOLIJA

Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cele godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom maja. Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ovog proleća imaće bogat društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)