najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ovaj znak je naprasit, neobuzdan, buntovnik, ali pun života

S jedne strane, želite miran život u kome ćete naći verne prijatelje, a druga strana vašeg karaktera je sasvim drugačija. Vi ste smeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki svoj ideal, plan, i to samo zato da biste pokazali koliko vredite.

Ambiciozni ste. Želite da sve bude podređeno vašim planovima, čije će vam ostvarenje doneti poštovanje, uvećati vaš ugled i prestiž. Imate jak osećaj za sve životne vrednosti.

Spremni ste čak i da naudite samo da biste stigli do cilja. Borite se za sebe, ali i za one koje volite.

Ne volite život pun naglih promena. Za vas je život neprekidna borba. Ne propuštate ni jedan dan da se ne popnete na stepenik više.

Vaš temperament je naprasit, neobuzdan i on vas uvek gura napred. To je ta vaša vitalnost, koju okolina teško shvata.

Iako ponekad imate želju da budete sami, to nije vaša suština. Vi mnogo volite društvo i simpatije drugih. Mržnju ne podnosite.

Po prirosi ste veseli i imate smisla za humor, što ima ogromnu ulogu u odnosima sa ljudima. Otvoreni ste, lojalni, cenite poštenje i tačnost. Ako drugi nisu takvi, bunite se. Ne podnosite da vam neko komanduje.

Vi ste STRELAC (od 23. novembra do 22. decembra).

2 komentara
  1. Sunci

    Ovaj covijek je dobro prokomentirao..samo buntovnik je pod los karaker ne jak tu iman malu repliku..osobno sam strijelac i mrzin nemoral i nepravdu ..ali opet nije ni sve u znaku..mnogo nazalost ili nasrecu ovosimo o genetici od koje pokupimo karakteristike ..blago se onome koji vidi lose gene i radi na korekciji karaktera.. A puno toga bi se pricalo o tome ali…i ovo je dovoljno ..

  2. Stannis Baratheon

    Citajuci text pomislio sam da je u pitanju Jarac ali nikako nisam ni mislio da se radi o Strelcu jer njima zivot nije neprekidna borba vec moraju biti aktivni a da Strelac ne voli promene nije tacno,obozavaju promene.Nisu buntovnici da bi bio buntovnik moras imati jak karakter sto nije karakteristicno ni za jednog Strelca kojeg znam,Strelac brzo menja misljenje jer nema dubinu da ga sacuva za dubinu je potrebno da se „potone“ a da bi „potonuo“ moras imati negativno misljenje,sto Strelac kao vatreni znak nikako ne moze da dopusti sebi i uvek je nasmejan pa i kad misli da je nesto naucio obicno je to nesto povrsno.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike