Ovaj znak je nepoverljiv, od života ne očekuje radost i voli da je sam

Realni ste i ne volite da gubite vreme. Prezirete priče u prazno, isprazne razgovore.

Nećete vreme provoditi pred ogledalom, doterujući frizuru ili ulepšavajući se. Dan ćete provesti korisnije.

Veoma ste strpljivi i u stanju ste da se upuštate u dugotrajne poslove, bez straha da će to biti izgubljeno vreme.

Umete da gospodarite svojim osećanjima, ali ih drugima retko otkrivate. Nepoverljivi ste. Vaše prijateljstvo i poverenje teško je steći, a kad se to ipak dogodi, prijatelj može biti siguran a ga nećete lako izneveriti.

Niste baš optimista, ni vesela osoba. Više volite društvo melanholičnih osoba, jer ste i sami takvi.

Uvek sve dobro proračunate.

Vi ne želite da privučete pažnju drugih. Radite kao mrav i tek se na kraju se vide plodovi. Kroz rad želite da dokažete da ste neophodni, za razliku od mnogih koji neprekidno ističu svoje vrednosti i precenjuju sami sebe.

Život je za vas nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekujete mnogo radosti, ne verujete ni u kakva čuda.

Samoća je vaše utočište. Sami ste odlučili da živite po strani. Više volite da samujete nego da podnosite društvo ljudi koji vas zamaraju.

Strogo se pridržavate svojih principa. Skloni ste da osuđujete svakog ko je po vašem mišljenju prekršio neko od njih.

To je JARAC (od 23. decembra do 21. januara)

2 komentara
  1. Nataša Gajić

    10/… mangup sa stilom ili kako se kod nas kaže „mangafa“ bez premca; zašto tako kad je tako tih i povučen među svoje neodložne i ozbiljne poslove? e, pa zato što, dok se vi dosjetite, on je već zavrtio vaš mozak i ušao vam u vaše biće… uvukao se pod kožu, vašu naravno… sve je vaše dok se suprotno ne dokaže: možete da ga savladate ali pošteno i argumentovano a ukoliko ste suprotni pol i varate na toj i nervnoj bazi, za vas nema pomoći- ušli ste zauvijek u proces vječitog ili trenutnog rastanka i više nema spasa za vezu, ako ju je uopšte i bilo; niti ste nosilac njegovog ponosa, niti zaštita trenutnog stanja koje se mijenja iz časa u čas a da vi to i ne primjećujete, sve zato što on ne može da odoli „šaranju“ kad ste vi mlaki i nikakvi; društvo svud oko njega, pristaje na njegove zahtjeve i program zabave koji je do tančina izrežiran da se on istakne a vi se podredite režimu koji vam se naopazice nametnuo: dok vi trepnete, on je pobjednik… igra je završena i kad gubi… kockice rasute u bijesu i kod onog ko hoće s njim da igra na njegovu dobit… kao lav je kad treba skembati novo izdanje u sopstvenom đepu i uporan do drskosti: gdje si sada pošla… među nam je kraj; nimalo duhovito za početak ali ironično, morate priznati… ćuti kad nema šta da kaže kad je nepovjerljiv i kad ne želi da vam prenosi svoje utiske… zaboravio je jednostavno da vam kaže najvažniju stvar na svijetu… da vas voli neizmjerno i ne bježi pred tim… obaveze zovu i vaše prema njemu, naravno

  2. Sunci

    Ma joj rogati znaci..svi su slicni..uzas..ma ja bas jarac voli bit sam mogu mislit ..trazi koju ce kozu bolje izsisat..tako i ljude koga ce bolje obradit..cast iznimkama onda je pitanje gena vise od znaka..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike