U trendu

Ovaj znak pomaže drugima, ali – UZALUD

Osobe rođene u ovom znaku raspolažu inteligencijom većom od prosečne, ali su češće vredni radnici nego maštoviti kreatori.

Veoma su praktični i obdareni smislom za diplomatiju.

Realni su u procenama situacija i uvek znaju kada treba povući koji potez. O svemu prethodno dobro razmisle, pa tek onda učine odlučujući korak.

Tvrdoglavi su samo onda kada brane svoje stavove. Svima žele da pomognu i ugode i retko kada na zatraženu pomoć kažu — ne, čak iako je molba neopravdana. Zbog toga doživljavaju razne neugodnosti.

Vešti su u svakoj vrsti konverzacije, naročito pismenoj.

Naklonjeni su umetnosti.

To su BLIZANCI (od 21. maja do 21. juna).

4 komentara
 1. Anonimni

  Ne, ovo se ne odnosi na blizance. Gotovo identičan text sam pročitala na nekom drugom mestu ali se odnosio na device, sto možda i ima nekog smisla.

 2. Adolf

  Najplitkiji znak,nepouzdan i nezreo,razmišljaju više zadnjicom nego glavom.Aj’ što kao pomažu,ali uvek onima koje površno poznaju,pre će njima pomoći nego onom ko zaslužuje,ko ih hrani,poji i plaća račune.Zato uvek budu ostavljeni ili ostavljene.Džaba im akrobacija u krevetu ako samo to umeju.Od toga se ne živi.

 3. Anonimni

  Izgleda da osoba koja ovo pise o doticnome znaku i nije rodjena u znaku koji bi znao odgovor na to pitanje …

 4. bambi

  Aj na primer, objasnite nam kako ste dosli do zakljucka da osobe rodjene u znaku blizanaca raspolazu vecom inteligencijom od prosecne. Da li je vama gospodjo ili gospodine, koji ovako nesto mozete da napisete, ovo normalno? Zasto bi osobe koje su rodjene nekog dana imale vecu inteligenciju? Da li uopste, kada pisete ovako nesto, imate uopste grizu savest?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike